неділя, 23 жовтня 2016 20:18

"Два шляхи: прощатися з гравцями, які втратили мотивацію, або прощатися з тренером" - Ребров

"Два шляхи: прощатися з гравцями, які втратили мотивацію, або прощатися з тренером" - Ребров
Сергій Ребров. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Наставник "Динамо" Сергій Ребров відповів на питання журналістів після нічиєї в матчі з "Олександрією", яка опустила киян на третє місце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" має проблеми з командною швидкістю: 5 думок після "ляпу" в Олександрії

- Ми втратили важливі очки. "Олександрія" завжди була організованою командою - як вдома, так і на виїзді, і сьогодні в черговий раз продемонструвала це. Забивши м'яч, ми заспокоїлися, а потрібно було і далі йти вперед, створювати моменти. На жаль, цього не було, і, як у попередніх матчах, в результаті пропустили у відповідь.

- З огляду на дискваліфікацію Хачеріді, чому не викликали когось із центральних захисників з молодіжного складу - того ж Очігаву, наприклад?

- Тому що ми бачимо тренування. Вболівальники бачать тільки вершину айсберга, але Очігава на даний момент не готовий грати в першій команді. Цього разу ми вирішили використовувати Виду і Данило Сілву. Звичайно, всі хочуть, щоб залучалися до ігор за першу команду молоді гравці, але при цьому з нас ніхто не знімав відповідальності за результат. Зараз Данило Сілва травмувався, Віда грає кожну гру, тому, звичайно, будемо залучати молодь.

- Ви говорили після матчу з "Бенфікою", що деякі гравці не допрацьовують. Що скажете з приводу сьогоднішнього матчу?

- Сьогодні, напевно, я недопрацював. Я ніколи не критикую хлопців публічно, адже ми команда. Коли ми зберемося разом, обговоримо все, що сталося. Ми не виграли сьогодні - значить, винен я, що не знайшов якихось мотиваційних моментів. За віддачею в сьогоднішній грі питань немає, я не бачив, що хтось не хотів грати. Навпаки, всі старалися, але якихось моментів не вистачає. Яких саме - ми обговоримо всередині команди.

- За останні три роки це найважчий старт для вас з точки зору психології. Як, на ваш погляд, можна побороти цю чорну смугу?

- Тільки наполегливо працювати. І, звичайно, змінити психологію. Самі хлопці мають замислитися, що потрібно не тільки на матчі себе мотивувати, але і на кожне тренування виходити максимально сконцентрованими. Для чого вони виходять на тренування? Щоб відпрацювати якісь моменти, які знадобляться потім у грі. Але якщо хтось із футболістів втратив мотивацію щодо того, що не стосується гри ... Я впевнений, що кожен хоче грати, але потрібно з таким же настроєм проводити кожне тренування. Якщо вони не хочуть робити цього, то потрібно з ними прощатися. Або прощатися з тренером. Тут два шляхи: або залишаємо всіх гравців і беремо нового тренера, або розлучаємося з футболістами, які втратили мотивацію, які не хочуть прогресувати кожен день і з яких дуже важко щось зліпити.

- У вас немає такого, що ви змушені ставити тих футболістів, які втратили мотивацію?

- Ви розумієте, що зараз немає трансферного вікна, ми не можемо дозаявляти інших футболістів. Зараз ми працюємо з тими, хто є. Звичайно, потрібно було це робити влітку, але цього не сталося. Для того, щоб вийти з цієї чорної смуги, потрібно працювати щодня на тренуваннях, думати на футбольному полі і віддавати всі сили. Іншого виходу немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реброва треба звільняти?

Зараз ви читаєте новину «"Два шляхи: прощатися з гравцями, які втратили мотивацію, або прощатися з тренером" - Ребров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути