вівторок, 29 липня 2014 21:40

"Думаю, що все вирішиться у Копенгагені" - Маркевич

"Думаю, що все вирішиться у Копенгагені" - Маркевич
Мирон Маркевич fcdnipro.ua

Наставник дніпропетровського "Дніпра" Мирон Маркевич вважає, що переможець протистояння з данським "Копенгагеном" визначиться у матчі-відповіді. Завтра ж команди проведуть перший поєдинок битви за Лігу чемпіонів. Гра пройде у Києві на "Олімпійському".

"Ми сподіваємось, що нас підтримають кияни і з Дніпропетровська приїдуть фанати. Це рішення УЄФА. Треба його виконувати. Це ми розуміємо, що у Дніпропетровську все спокійно. Суперник думає по-іншому.

У складі "Копенгагена" виділю нападника Корнеліуса. Також у них хороший лівий фланг. Команда часто грає у Лізі чемпіонів. У цьому плані вони більш досвідчені. Але ми постараємось показати хорошу гру, яка сподобається киянам і нашим вболівальникам.

Очікую хорошої гри. Нам би хотілося перемогти. Але думаю, що все буде вирішуватися у Копенгагені.

Стрініч не заявлений на турнір. Завтра ми на нього не розраховуємо. Він їздив на переговори з "Вест Хемом", але трансфер не відбувся.

Яка ситуація з Ротанем? Поки його немає в команді. Мені б хотілося, щоб він повернувся. Руслан — капітан і хороший футболіст. Але не все залежить від головного тренера. Сподіваюсь, що клуб і гравець домовляться.

Ліга чемпіонів — це серйозний турнір. Тут немає слабких команд. Хочеться виступити в ЛЧ якомога краще.

"Копенгаген" зіграв два матчі у чемпіонаті — один на виїзді і один вдома. Перший завершився внічию. Другий поєдинок команда провела потужно і по грі перемогла одного зі своїх прямих конкурентів. Наш суперник дисциплінований і навчений, тому нам буде непросто.

Сергій Політило:

"Поіменно не знаю гравців "Копенгагена". Але команда у них дуже хороша і досвідчена. Часто грає у Лізі чемпіонів. Ми розбирали гру суперника і вона нам сподобалася."

Додамо, що матч "Дніпро" - "Копенгаген" розпочнеться о 19:00.

Зараз ви читаєте новину «"Думаю, що все вирішиться у Копенгагені" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути