Ексклюзиви
неділя, 26 квітня 2015 19:15

Думаю, "Шахтар" у Донецьк вже не повернеться: "Арена-Львів" за годину до українського класико
13

Фото: Ірина КОЗЮПА

Сьогодні у Львові багато футболу. О 14:00 місцеві "Карпати" у чудовому матчі розгромили "Олімпік" - 4:1. А вже о 19:30 на "Арені-Львів" розпочнеться українське класико.

Ситуація біля кас стадіону за півтори години до стартового свистка свідчила про те, що сьогодні буде аншлаг. З десяток вболівальників топталися біля кас, щоб купити тікети по 300 гривень. Перекупники пропонували місця у центральних секторах за 250. Квитки за воротами коштують значно дешевше.

У фан-шопі звичний передматчевий ажіотаж. Матчеві шарфики за 99 гривень йдуть на ура. Також вболівальники, особливо діти, придивляються до шарфиків з вишивкою.

"Я вперше у житті на футболі, - розповідає чорнява дівчина. - Хлопець вболіває за "Шахтар". Я більше симпатизую "Динамо", але через футбол ми не сваримося".

"Я з Івано-Франківської області. Підтримую "гірників" з 2000-го року. Тоді "Динамо" було на перших ролях. Хотілося, щоб хтось перервав цю гегемонію. Радий, що "гірники" переїхали до Львова. Був на всіх матчах команди у Лізі чемпіонів у цьому сезоні. Думаю, у Донецьк вони вже не повернуться. На "Донбас-Арену" так і не вдалося побувати. Гарний був стадіон", - каже фанат "Шахтаря".

Прогнозує перемогу "гірників" з рахунком 2:1.

"Більшість львів'ян вболіватиме за "Динамо", але все одно "Шахтар" не залишиться без підтримки", - впевнений чоловік.

Передматчеві програмки вийшли двомовними — українською та російською. На обкладинці — капітан "гірників" Даріо Срна. Майбутній матч стане для хорвата 42-м у кар'єрі проти киян. До речі, найпопулярніший рахунок українського класико 1:0.

Додамо, що стартовий свисток Анатолія Жабченка прозвучить о 19:30.

Зараз ви читаєте новину «Думаю, "Шахтар" у Донецьк вже не повернеться: "Арена-Львів" за годину до українського класико». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути