субота, 30 серпня 2014 21:25

Дубль Ярмоленка, дебют Теодорчика: "Динамо" перемогло "Чорноморець"

Дубль Ярмоленка, дебют Теодорчика: "Динамо" перемогло "Чорноморець"
Андрій Ярмоленко відзначився дублем fcdynamo.kiev.ua

Київське "Динамо" перемогло одеський "Чорноморець" у центральному матчі 5-го туру прем'єр-ліги. Поєдинок завершився з рахунком 2:0 на користь господарів поля.

Перед початком матчу кияни презентували фанатам свого новачка — польського нападника Лукаша Теодорчика. Футболіст розпочав гру проти "моряків" у запасі. Напередодні наставник "Динамо" Сергій Ребров відзначив, що сподівається на швидку адаптацію новачка. Тео — перший поляк у новітній історії київського клубу.

Матч традиційно розпочався з виконання гімну України. Ще дуже хочеться похвалити ультрас "Динамо" і "Чорноморця". Чудова підтримка протягом всього поєдинку і душевна патріотична атмосфера. Всього на стадіон прийшло більше 17 тисяч глядачів. Для порівняння. На матчі "Металіста" в Лізі Європи 70-тисячний "Олімпійський" відвідали більше 2 тисяч вболівальників.

Андрій Ярмоленко не став відкладати справу у довгий ящик і вже на 20-й хвилині відкрив рахунок. Хавбек отримав пас від Домагоя Віди на правому фланзі і відправив м'яч у дальню дев'ятку. Загалом перевага у перші 45 хвилин була на боці господарів.

У перерві Роман Григорчук провів подвійну заміну і справи у команди пішли трішки краще. Одесити провели кілька атак, заробили перший кутовий у матчі, але до гострих моментів справа не доходила. Кияни у свою чергу налагодили контроль над центром поля.

На 85-й хвилині вже згаданий Теодорчик вперше зіграв за "Динамо". Лукаш замінив Юнеса Беланда. І першим же дотиком до м'яча поляк допоміг Ярмоленку оформити дубль. Тео виконав простріл з лівого флангу уздовж лінії воріт. Андрій забивав вже у порожні ворота. Це 2:0 на користь "Динамо".

Динамо - Чорноморець 2:0 (1:0, 1:0)

Голи: 1:0 - 20 Ярмоленко, 2:0 - 86 Ярмоленко.

Динамо - Шовковський, Віда, Драгович, Даніло, Макаренко, Беланда (Теодорчик, 85), Сидорчук (Безус, 71), Ленс (Гусєв, 75), Рибалка, Ярмоленко, Кравець.

Чорноморець - Безотосний, Слінкин, Тейку, Зубейко, Гай, Сіваков, Аржанов, К. Ковальчук, Назаренко (Гречишкін, 46), Діденко (Фомін, 46), Балашов (Кабаєв, 87).

Попередження: Фомін (74).

Зараз ви читаєте новину «Дубль Ярмоленка, дебют Теодорчика: "Динамо" перемогло "Чорноморець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути