четвер, 20 листопада 2014 17:13

Дружини футболістів збірної України продали з аукціону речі чоловіків
11

Фото: jetsetter.ua

12 дружин футболістів з різних українських клубів об'єдналися на ґрунті благодійності. Інна Ярмоленко, Ірина Кучер, Христина Ротань, Анна Кравець, Наталія Рибка, Вікторія Хачеріді, Маша Гусєва, Ганна Безус, Неллі Горяїнова, Юлія П'ятова, Сніжана Гармаш і Ольга Ракицька під егідою Ольги Альонової провели благодійний аукціон спрямований на допомогу позбавленим батьківського піклування дітям.

Лотами стали як знакові речі відомих футболістів (іменні футболки з автографами, м'ячі й рукавички), так і сертифікати, що надають їх власникам право в інтерактивному форматі поспілкуватися зі своїми спортивними кумирами (персональні тренування, ранкові пробіжки і пробиття пенальті), повідомляє jetsetter.ua.

Найбільш затребуваними і дорогими виявилися футболка і воротарські рукавички Олександра Шовковського з переможної гри єврокубка. Лот пішов з молотка за 110 тисяч гривень.

А м'яч нападника збірної України та київського "Динамо" Андрія Ярмоленка пішов з молотка за 25 тисяч гривень. По ходу аукціону Андрій виставив від себе ще один лот: можливість супроводжувати його під час виходу на поле перед початком одного з найближчих матчів.

Зараз ви читаєте новину «Дружини футболістів збірної України продали з аукціону речі чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути