Ексклюзиви
вівторок, 02 вересня 2014 20:36

"Доведеться працювати і за тих хлопців теж" - Фоменко

"Доведеться працювати і за тих хлопців теж" - Фоменко
Фото: ffu.org.ua

В майбутніх поєдинках з командами Молдови та Словаччини збірна України буде викладатися по максимуму, незважаючи на кадрові проблеми. У цьому запевнив наставник синьо-жовтих Михайло Фоменко.

"Як завжди, ми зібралися вчасно, - каже тренер. - Всі ті хлопці, які були здорові, з першого дня цього збору приступили до повноцінної роботи. Звичайно, дуже шкода, що через травми не всі зможуть нам в цей раз допомогти. Але ми це прекрасно розуміємо - доведеться, виконуючи поставлені завдання, працювати, як кажуть, і за тих хлопців теж".

План роботи команди не змінився, зазначив Михайло Іванович.

"Працюємо по тому плану, який у нас був намічений спочатку. Що стосується суперника, то, думаю, ви знаєте, що нинішня збірна Молдови - це вже трохи не та команда, з якою ми суперничали у відбірковому циклі ЧС-2014. У той час мав місце конфлікт між головним тренером молдавської збірної і провідними клубами: після того, як ці колективи в 2012 році не відпустили своїх збірників на поїздку в Південну Америку, наставник національної команди пообіцяв більше не викликати цих виконавців. Зараз же цей конфлікт вже залагоджено, тому завтра нам буде протистояти вже інша збірна Молдови, команда більш високого рівня, тому що в її складі є футболісти, які виступають в Європі, а також у Росії. Поєдинок буде нелегким. Тим більше, що збірна Молдови теж готується до відбіркових матчів Євро-2016. Так що сенсу міняти план підготовки не було", - підкреслив наставник синьо-жовтих.

Одночасно в молодіжну і національну збірні були викликані Ордець і Бутковський.

"Враховуючи, що на молодіжну збірну чекає гранично відповідальний поєдинок зі збірною Швейцарії, ми пішли назустріч нашій "молодіжці" і відпустили Бутковського для участі в цьому матчі. Він зіграє зі швейцарцями і відразу ж повернеться в розташування національної команди. Аналогічне прохання було й по Ордецю, але в нас є велика проблема в центрі оборони, пов'язана з відсутністю Хачеріді, тому ми не змогли відпустити цього футболіста", - зазначив Фоменко.

Нагадаємо, збірна України зіграє товариський матч з командою Молдови. Зустріч відбудеться 3 вересня на НСК "Олімпійський" о 20:00.

Зараз ви читаєте новину «"Доведеться працювати і за тих хлопців теж" - Фоменко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути