субота, 22 листопада 2014 19:24

"Дніпро" вдома сенсаційно втратив очки в матчі з "Говерлою"

"Дніпро" вдома сенсаційно втратив очки в матчі з "Говерлою"
"Говерла" додала головного болю Мирону Маркевичу. Фото: fcdnipro.ua

У матчі 13-го туру чемпіонату України з футболу дніпропетровський "Дніпро" вдома зіграв унічию з "Говерлою". Поєдинок завершився з рахунком 1:1.

Перший тайм пройшов під диктовку господарів. Гравці "Дніпра" досить впевнено себе почували на чужій половині поля, але м'яч вперто не ліз у ворота Максима Коваля. "Говерла" захищалася більше числом, ніж якістю, але було помітно, що нулі на табло "Дніпро-Арені" дуже сильно радували В'ячеслава Грозного.

Все найцікавіше матчі сталося за три хвилини другого тайму. На 57-й хвилині після подачі кутового Мазух виграв повітря і скинув м'яч на вільного Калініча, який з пари метрів пробив повз застиглого в напівпозі Коваля.

Але вже на 60-й хвилині "Говерла" зрівняла рахунок. Мякушко знову пошив у дурні парочку захисників "Дніпра" і віддав точну передачу на Каверіна, який забив мало не першим дотиком в цій грі.

Заключні хвилини пройшли в атаках підопічних Маркевича, але можливість відігратися у дніпропетровців зменшилася на 84-й хвилині, після того, як Калініч отримав другу жовту за неспортивну поведінку. А моментом раніше Мякушко міг і "поховати" суперника: його удар прийняла на себе штанга.

Після цієї перемоги "Дніпро" з 27 очками залишається на другій сходинці турнірної таблиці, і в неділю у "Динамо" в матчі з "Металургом" з'являється шанс відірватися від дніпропетровців на 3 очки.

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ. 13-Й ТУР

ДНІПРО (Дніпропетровськ) - ГОВЕРЛА (Ужгород) - 1:1

"Дніпро": Бойко, Федецький, Ротань, Шахов (Селезньов 46), Дуглас, Гама (Матеус 69), Коноплянка, Калініч, Канкава, Мазух, Влад

"Говерла": Коваль, Бурдужан, Глушицький (Степанюк 84), Ягодінскіс, Качараба, Герасимюк, Мякушко, Райчевіч, Тудос (Каверін, 46), Хомин (Трухін 68), Полянський

Голи: Калініч 57 - Каверін 60

Попередження: Калініч 37, Калініч 84 - Качараба 40, Хомин 60

Вилучення: Калініч 84

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" вдома сенсаційно втратив очки в матчі з "Говерлою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути