середа, 27 травня 2015 02:12

"Дніпро" потренувався на "Народовому" із закритим дахом
12

Фото: Ірина КОЗЮПА

Дніпропетровський "Дніпро" провів тренування на полі "Народового". Перша річ, яка впала у вічі - дах стадіону закритий. Погода у Варшаві після обіду зовсім зіпсувалася і дощ лив, як і з відра. Але завдяки даху футболісти не змокли і могли спокійно працювати.

"Очевидно, що завтра дах над стадіоном також буде закритий. Прогноз погоди невтішний. Очікується дощ" - розповідають волонтери, які працюють на фіналі Ліги Європи. До речі, дах розкривається за 20 хвилин і це можна робити лише до початку опадів. Після - ні.

Футболісти "Дніпра" працювали лише на одній половині поля. Більшу частину тренування команда грала двосторонку. Загалом воно тривало більше години і було повністю відкритим для журналістів. Після "Дніпра" своє заняття провела іспанська "Севілья". 

Тим часом на стадіоні завершувалися останні приготування до фіналу. Місце, де переможець отримає трофей з рук президента УЄФА Мішеля Платіні, вже готове. 

Додамо, що перед тренуванням Мирон Маркевич і двоє гравців "Дніпра" відповіли на питання журналістів на прес-конференції.  

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" потренувався на "Народовому" із закритим дахом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути