пʼятниця, 28 листопада 2014 00:05

"Дніпро" на "Сан-Сіро" в більшості програв "Інтеру"

"Дніпро" на "Сан-Сіро" в більшості програв "Інтеру"
Фото: live-football.ru

Дніпропетровський "Дніпро", граючи весь другий тайм в більшості, не зміг добитися перемоги над "Інтером", поступившись у Мілані - 1: 2.

Гра вийшла насиченою на події, справжнім шоу. Українці несподівано відкрили рахунок на початку першого тайму: Коноплянка щільно вдарив, а Ротань вдало зіграв на добиванні після ляпу воротаря.

На кінець півгодини поєдинку "Дніпро" мав забивати другий, але замість цього отримав у свої ворота. Коноплянка не реалізував і пенальті і практично в наступній атаці Кузманович розважливим ударом змусив капітулювати Бойко.

Друга половина матчу почалася неймовірно для нашої команди. Спочатку "Інтер" залишився в меншості, а потім провів другий м'яч, xbv увігнав суперника в стопор.

Більше 40 хвилин було у підопічних Маркевича, щоб уникнути поразки. Калинич навіть двічі міг забивати у порожні ворота, але "Дніпру" так і не вдалося відповісти "Інтеру" на гол Освальдо.

Таким чином, путівку в 1/16 фіналу "Дніпро" буде намагатися добути в грі останнього туру з "Сент-Етьєном". Але навіть перемога може не влаштувати українців. Якщо "Карабах" вдома обіграє сьогоднішнього суперника "Дніпра", то саме азербайджанці пройдуть в наступну стадію.

Ліга Європи. Група F. 5 тур

"Інтер" (Мілан, Італія) - "Дніпро" (Дніпропетровськ, Україна) - 2: 1

Гол: Кузманович, 31, Освальдо, 50 - Ротань, 16

Вилучення: Раноккія, 46

На 28-й хвилині Коноплянка не реалізував пенальті (воротар)

"Інтер": Ханданович - Жуан Жесус, Нагатомо (Кампаньяро, 37), Додо, Раноккія, Гуарін, Кузманович, Медель, Ернанес (Обі, 61), Освальдо, Ікарді (Андреоллі, 56)

"Дніпро": Бойко - Влад, Мазух (Селезньов, 82), Чеберячко, Федецький (Матеус, 69), Дуглас Сілва, Лучкевич, Кравченко (Матеус, 73), Ротань, Калініч, Коноплянка

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" на "Сан-Сіро" в більшості програв "Інтеру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути