Ексклюзиви
вівторок, 26 липня 2016 13:14

"Для посилення збірної всі засоби хороші" - Красніков виступив за натуралізацію іноземців

"Для посилення збірної всі засоби хороші" - Красніков виступив за натуралізацію іноземців
Євген Красніков. Фото: metalist.ua

Потрібно використовувати можливість для посилення збірної України з футболу іноземцями, які мають право отримати громадянство і хочуть виступати за національну команду.

У цьому переконаний спортивний директор національної збірної Євген Красніков, про що він сказав у інтерв'ю interfax.com.ua.

"Я повністю це підтримую. Зараз для посилення збірної всі засоби хороші.

Звичайно, основне завдання - це виростити своїх футболістів, але ніхто чекати не хоче, вболівальники вимагають результату. Тому потрібно довіряти своїм, але використовувати можливі засоби для посилення збірної", - сказав він, коментуючи інформацію про можливу натуралізацію бразильських футболістів Тайсона і Марлоса з" Шахтаря "та Жуніора Мораеса з "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нехай мешканці України вирішують, чи грати мені в збірній їхньої країни" - Мораес

Євген Красніков зазначив, що одне із завдань комітету національних збірних Федерації футболу України, який нещодавно очолив Мирон Маркевич, буде полягати в тому, щоб до відбіркового турніру чемпіонату світу 2018 року ті гравці, які захочуть грати за збірну, отримали таку можливість.

"Я маю на увазі і Тайсона, і Марлоса, і Мораеса, який в "Динамо" дуже здорово виглядає. Вони мають законне право отримати громадянство України, більше 5 років прожили в країні", - вказав він.

Спортивний директор збірної також звернув увагу на те, що практика залучення уродженців інших країн реалізується давно провідними європейськими збірними, зокрема, Італією, Іспанією, Португалією.

Зараз ви читаєте новину «"Для посилення збірної всі засоби хороші" - Красніков виступив за натуралізацію іноземців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути