пʼятниця, 30 січня 2015 18:51

Для мене протистояння "Динамо" і "Спартака" відіграє важливу роль у житті" - Шовковський

Для мене протистояння "Динамо" і "Спартака" відіграє важливу роль у житті" - Шовковський
Фото: fanat.ua

Голкіпер і капітан київського "Динамо" Олександр Шовковський дав велике інтерв'ю російському виданню "Советский спорт". У ньому він, зокрема, розповів про...

Про ставлення до своєї роботи і стосунки з тренером Ребровим

Отримую задоволення від того, що роблю. Це не робота. Те що подобалося з дитинства переросло в професію. Отримую за це гроші, але на роботу не ходжу. Продовжую займатися тим, що люблю. І не дивлюся в свій паспорт. Деякі в 30 років вважають себе ветеранами, інші в 40 хочуть грати. Все одно продовжую вчитися, працювати над собою і допомагати команді. Але ніколи не протиставляю себе ні головному тренеру, ні комусь іншому. Тому й уживаюся з тренерами нормально, хто б не приходив. Як звертаюся до Реброва? Є певна градація, отже в команді на "ви".

Про Кубок Співдружності і матчі з російськими командами

Я з покоління, яке пам'ятає радянські часи. Викликався ще до збірної СРСР серед юнаків. Тому для мене протистояння київського "Динамо" зі "Спартаком" займає важливу роль в житті. Це була знакова подія. Але для нового покоління ці матчі вже не мають значення. Якщо говорити про Україну, то для вболівальників принципові матчі "Динамо" з "Шахтарем", "Дніпром", "Металістом". Тобто Кубок Співдружності був хорошим в той час. На жаль, він пішов.

Про рівень українських і російських команд і їхні шанси зустрітися в єврокубках

Для мене значення має підготовка і результат моєї команди. Я не журналіст і порівнювати результати українських і російських клубів не в моїй компетенції. Сподіваюся, футбол залишиться поза політикою. Ні? Це погано. Що можу сказати... Треба грати все одно.

Зараз ви читаєте новину «Для мене протистояння "Динамо" і "Спартака" відіграє важливу роль у житті" - Шовковський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути