Ексклюзиви
вівторок, 27 вересня 2016 23:04

"Динамо" виграє, в нас уболівальники пасивні", - як кияни потренувалися напередодні гри з "Бешикташем"
13

"Динамо" в середу, 28 вересня, зіграє в Стамбулі проти "Бешикташа". Матч відбудеться в рамках другого туру групового раунду Ліги чемпіонів. Напередодні кияни потренувалися на домашньому стадіоні "орлів" - "Водафон Арені". Перші 15 хвилин згідно регламенту змагань були відкритими для представників ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" вирушило на матч з "Бешикташем" без Гусєва, але з Циганковим та Очігавою

"Думаю, "Динамо" виграє", - говорить цілком серйозно Суха Гюр, спортивний журналіст одного з місцевих інформагентств, консультується з приводу орієнтовного складу киян. Бачить мій здивований погляд, адже в Україні практично всі впевнені, що "Бешикташ" - фаворит зустрічі. "Наші вболівальники останнім часом досить пасивні, не вміють по-справжньому підтримувати команду", - додає він.

Іншої думки перед цим був наставник "Динамо" Сергій Ребров. Турецький футбол знає не з чуток, свого часу грав за інший стамбульський клуб – "Фенербахче". "Це вкрай футбольна країна, де дуже вболівають за свою команду. Ні в Англії, ні в Росії такого немає. Тутешні вболівальники завжди мене підтримували, неважливо, грав я в складі чи ні. Я завжди повертаюся до цього міста із задоволенням", - каже він.

Одразу переключається на футбольні моменти. Розгромна перемога над "Олімпіком", на його думку, далеко не показник, що з грою в "Динамо" зараз усе гаразд.

"Та кількість моментів, які створив "Олімпік", мене не влаштовує. Якщо ми таких помилок будемо припускатися з "Бешикташем", шансів у нас не буде", - без зайвого дипломатизму говорить тренер. При цьому зауважує, що в грі суперника є слабкі місця. І це треба використати. "Незважаючи на те, що команда багато забиває, у неї є проблеми в обороні. І нам в цій ситуації треба показати свою гру".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не завжди у нас все ідеально, особливо коли ведемо в два м'ячі" - Ребров

На тренуванні гравці швидко розбиваються на три квадратні групи. Ребров намагається приділити максимальну увагу кожній. Багато говорить із Євгеном Хачеріді. Гравець, відомий своєю підвищеною емоційністю, розуміє, що в завтрашньому матчі треба бути готовим до будь-яких несподіванок. "Буду намагатися не відповідати на провокації, як і вся команда, щоб не отримувати картки на рівному місці", - запевняє Євген.

Команда перемістилася на протилежну від журналістів половину поля. Деякі намагаються зайти на газон, щоб якісніше сфотографувати тренування. "Ні, ні, не можна, поверніться на трибуни", - одразу вимагають стюарди.

Окремо від усіх займається за індивідуальною програмою трійка голкіперів – Олександр Шовковський, Максим Коваль, Артур Рудько. Останній, нагадаємо, стояв у рамці воріт в матчі з "Олімпіком", за яким Шовковський спостерігав з лави запасних.

Нагадаємо, матч "Бешикташ" - "Динамо" відбудеться 28 вересня у Стамбулі, на стадіоні "Водафон Арена". Початок – о 21:45, текстовый онлайн проведе сайт Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бешикташ" перед "Динамо" вирвав нічию у матчі з "Галатасараєм"

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" виграє, в нас уболівальники пасивні", - як кияни потренувалися напередодні гри з "Бешикташем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути