неділя, 20 квітня 2014 18:54

"Динамо" обіграло "Ворсклу" у дебютному матчі Реброва
3

Фото: Ірина КОЗЮПА

Сьогодні у Києві пройшов матч 26-го туру прем'єр-ліги між київським "Динамо" та полтавською "Ворсклою". Перемогу з рахунком 2:1 здобули господарі.

Це був дебютний матч Сергія Реброва на посаді виконувача обов'язків головного тренера "Динамо". Ультрас підтримали молодого наставника речівкою, якою ще вітали Сергія Станіславовича, коли той був гравцем.

Он вернулся навсегда,
Наша главная звезда,
Чтоб помочь нам побеждать,
Нашу славу возрождать,
Он играет лучше всех,
Он настроен на успех,
Он любимец секторов,
Наш герой- Сергей Ребров!

Матч розпочався з гімну України. Вболівальники скандували традиційні "Слава Україні — героям слава", "Слава нації — смерть ворогам", "Україна — понад усе", а також "Одна, єдина, соборна Україна".

З Полтави на матч приїхало близько 30-ти фанатів. Вони розвісили на своєму секторі синьо-жовті та червоно-чорні стяги, а також прапор ВМС. Разом з ультрас "Динамо" вони влаштували перекличку "Полтава" - "Київ".

Звичайно не обійшлося без традиційного хіта "Путін — хуй*о" та "Хто не скаче, той москаль".

У перерві матчу вболівальник "Динамо" Павло освідчився своїй дівчині Ірі. Вона відповіла згодою.

Прийти на Великдень на футбол зважилися більше 12 тисяч глядачів.

Що стосується гри, то на 23-й хвилині Мбокані влучив у каркас воріт після подачі Гусєва зі штрафного. Відразу після цього Вукоєвич з трьох метрів пробив повз ворота.

На 30-й хвилині рахунок у матчі відкрили гості. Турсунов з глибини поля закинув м'яч за спини центральним захисникам "Динамо", а Яховіч, який недавно забив переможний гол у ворота "Шахтаря", ледь помітним дотиком пробив повз Коваля.

На 60-й хвилині Мбокані головою пробив по воротам "Ворскли", але м'яч пройшов вище. Через сім хвилин Яхович, який опинився у штрафному майданчику без опіки, міг оформити дубль, але не зумів влучити по м'ячу.

На 73-й хвилині матчу "Ворскла" залишилася у меншості. Денис Дедечко стрибнув у ноги Мбокані, за що отримав друге попередження і достроково залишив поле.

На 82-й хвилині кияни зрівняли рахунок. Гол забив Браун Ідейє, який у другому таймі замінив Юнеса Бельханда. Автор результативної передачі - Андрій Ярмоленко.

Через три хвилини вже сам Ярмоленко засмутив Непогодова. Хавбек отримав м'яч від Мбокані і з-за меж штрафного майданчика послав круглого під дальню штангу. 

Ідейє міг збільшити перевагу киян, але на заваді м'яча опинився Ткачук. Непогодова нігерієць обіграв.

Динамо - Ворскла 2:1

Голи: Ідейє, 82, Ярмоленко, 85 - Яховіч, 30

Динамо: Коваль, Даніло Сілва, Віда, Драгович, Макаренко, Вукоєвич, Гармаш, Ярмоленко (Сидорчук), Бельханда (Ідейє, 62), Гусєв (Ленс, 62), Мбокані

Ворскла: Непогодов, Сапай, Даллку, Ткачук, Пердута, Чеснаков, Дедечко, Маркоскі (Баранник, 46), Міщенко (Скляр, 76), Турсунов, Яховіч (Кривошеєнко, 87)

Попередження: Мбокані - Яховіч, Дедечко, Даллку

Вилучення: Дедечко, 73

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" обіграло "Ворсклу" у дебютному матчі Реброва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути