Ексклюзиви
четвер, 02 жовтня 2014 15:32

"Динамо" і "Стяуа" — це головні фаворити групи" - легендарний Дукадам
7

Фото: Ірина КОЗЮПА

Румунський "Стяуа" провів тренування напередодні матчу другого туру групового етапу Ліги Європи проти київського "Динамо". Поєдинок пройде сьогодні у Києві на стадіоні "Олімпійський". Початок о 20:00. Наш сайт проведе текстову трансляцію матчу.

Перед тренуванням наставник "Стяуа" Константин Гілке разом із нападником Раулем Русеску поспілкувалися з журналістами. Обидва заявили, що на їх команду чекає важкий матч проти серйозного суперника. Гілке відзначив середню лінію у "Динамо", особливо Андрія Ярмоленка. А Русеску кілька разів повторив, що сподівається на перемогу.

Один із румунських журналістів хотів запитати гравця, як команді грати у країні, де нещодавно відбулася революція. Мовляв, чи не нагадує це футболістам повалення режиму Чаушеску в 1989 році. Але прес-аташе "Стяуа" забракував питання.

"Ми приїхали сюди грати у футбол, а не займатися політикою, - пояснив працівник клубу мотиви свого вчинку. - Тому на прес-конференції попросив говорити виключно про футбольні справи. Журналісту це не дуже сподобалося. Це навіть не коректно з нашого боку лізти у справи, в яких ми добре не розбираємось. Чим ми зможемо допомогти чи що нового сказати?"

Перші 15 хвилин тренування були відкрити для журналістів. Потім представників преси попросили залишити поле.

На тренуванні був присутній президент клубу Хельмут Дукадам. Це легендарний воротар "Стяуа", який став героєм фіналу Кубка європейських чемпіонів проти "Барселони". У серії пенальті Дукадам потягнув чотири удари і трофей поїхав у Румунію.

"Очікую, що наша команда покаже хорошу гру і відповідно до цього ми здобудемо позитивний результат, - каже президент "Стяуа". - Ми реалісти. Наші очікування не завищені, але ми віримо у свої сили.

Після завтрашніх матчів ми вже зможемо побачити, яка команда претендуватиме на перше і друге місця у групах. Звичайно, "Динамо" і "Стяуа" — це головні фаворити на вихід у наступну стадію Ліги Європи".

"Стяуа" переміг "Динамо" у матчі за Суперкубок Європи-1987.

"На жаль, тоді я був травмований і не зміг зіграти у матчі. Але в мене залишилися дуже хороші спогади про ту гру, адже ми виграли трофей".

Не могли не поцікавитися у Дукадама гра якого воротаря йому імпонує найбільше.

"Дуже подобається Клаудіо Браво, який тепер виступає за "Барселону". А найкращий воротар — це Мануель Нойєр з "Баварії".

Скандально-відомий власник "Стяуа" Джиджи Бекалі зараз відбуває трирічне ув'язнення за махінації з нерухомістю, але продовжує керувати справами клубу.

Зазначимо, що разом з командою у Київ прилетіло близько 20 вболівальників клубу.

У матчі першого туру "Стяуа" зрівняв із землею данський "Ольборг" — 6:0. Кияни на виїзді тричі засмутили португальський "Ріу Аве".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" і "Стяуа" — це головні фаворити групи" - легендарний Дукадам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути