пʼятниця, 31 жовтня 2014 14:59

"Динамо" і "Шахтар" ініціюють перенесення на весну чвертьфіналів Кубка України

"Динамо" і "Шахтар" ініціюють перенесення на весну чвертьфіналів Кубка України

Київське "Динамо" і донецький "Шахтар" хочуть перенести перші матчі 1/4 фіналу Кубка України, які заплановані на 3 грудня.

Про це в інтерв'ю каналу "Футбол 1" заявив заступник гендиректора киян Сергій Мохник.

"Ми з представниками команд, які беруть участь в єврокубках, хотіли б звернутися до Прем'єр-ліги і ФФУ, щоб перенести перші матчі Кубка України на весну. Ми знаємо, що перенесли матчі на прохання МВС і будуть три поспіль важливі ігри. В єврокубках можуть бути теж вирішальні матчі - необхідно набирати очки для України. Вважаю неправильним проводити і розривати Кубок. Календар був прийнятий виконкомом ФФУ, але розривати на півроку проведення етапу - один матч восени, другий проводити навесні - зовсім неправильно", - заявив він.

Сергій Мохник також дав оцінку суперникові киян по чвертьфіналу, луганській "Зорі".

"Звичайно, фаворитом є "Динамо". Два матчі будуть цікаві. "Зоря" створює проблеми, але ми теж їх створюємо, тому не боїмося жодного суперника. До них треба підходити з повагою і жодної недооцінки бути не повинно. Сьогодні важко спрогнозувати яка "Зоря" буде навесні, тому ми сприймаємо жеребкування таким, яким воно є", - зазначив він.

Нагадаємо, в 1/8 фіналу "Динамо" насилу пройшло львівські "Карпати". В свою чергу "Зоря" не без проблем здолала представника першої ліги "Олександрію".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" і "Шахтар" ініціюють перенесення на весну чвертьфіналів Кубка України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути