понеділок, 27 квітня 2015 00:14

"Динамо" дуже добре зіграло в захисті" - Ребров

"Динамо"  дуже добре зіграло в захисті" - Ребров
"Хлопці віддали всі сили, адже розуміли наскільки ця гра важлива у боротьбі за чемпіонство" - Ребров

Післяматчева прес-конференція наставника київського "Динамо" Сергія Реброва. Кияни зіграли внічию з донецьким "Шахтарем" на "Арені-Львів" - 0:0. Такий результат дозволив динамівцям зберегти лідерство у прем'єр-лізі з 5-очковим відривом від "гірників", які ідуть другими.

"Це була важка гра для двох команд. Я радий, що ми гідно провели матч після виїзного поєдинку з "Фіорентиною". У нас було всього два дні на відновлення. Але сьогодні ми показали хорошу гру, у нас були свої моменти і нам вдалося стримати дуже сильного суперника, яким є "Шахтар". Хлопці віддали всі сили, адже розуміли наскільки ця гра важлива у боротьбі за чемпіонство.  

У другому таймі ви емоційно говорили з четвертим арбітром. Що стало причиною?

"Чесно кажучи, вже не пам'ятаю. Під час матчу виникають різні моменти. Впевнений, що Луческу теж мав не одне причину посперечатися з арбітрами".

Вже у першому таймі ви відправили Буяльського і Гармаша розминатися. Так ви хотіли мотивувати гравців, які в цей час перебували на полі?

"Іноді так варто вчинити. Коли гравці бачать, що тренер випускає резервістів на розминку, то починають грати по-іншому, допускати менше обрізок і помилок".

Ви випустили Мбокані у другому таймі, а з перших хвилин зіграв Кравець. Задоволені його грою?

"Він виконав великий об'єм роботи. Не думаю, що вихід Мбокані був доречним з перших хвилин зустрічі".

Чому сьогодні не грав Теодорчик?

"Він зазнав травми ще у першому таймі матчу з "Фіорентиною" - мікронадрив. Але навіть без нього у нас дуже хороша конкуренція в лінії атаки".

Як вам вдалося емоційно відновити гравців після гри з "Фіорентиною"?

"На такі матчі, як сьогоднішній, нікого не треба налаштовувати і щось додаткового говорити. Звичайно, сьогодні хлопці були втомленими, вони не встигли повністю відновитися після Флоренції, де грали в меншості. Футболісти дуже старалися. Сьогодні ми дуже добре зіграли в захисті за винятком кількох власних помилок, коли дозволили "гірникам" створити моменти біля наших воріт".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" дуже добре зіграло в захисті" - Ребров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути