Ексклюзиви
понеділок, 12 жовтня 2015 11:35

ЧС з боксу. Українці здобули дві "бронзи", але залишилися без олімпійської ліцензії

ЧС з боксу. Українці здобули дві "бронзи", але залишилися без олімпійської ліцензії
Манукян не зумів перемогти Тищенка. Фото: facebook.com

Українські боксери не зуміли пробитися у фінали чемпіонату світу з боксу, який проходить в Катарі. Обидва наші півфіналісти Дмитро Замотаєв та Геворг Манукян поступилися в півфіналі і додому повертаються з бронзовими медалями.

20-річний Дмитро Замотаєв, який виступає в категорії до 49 кг, у півфіналі поступився представникові Куби Йоахнісу Аргілагосу. За підсумками трьох раундів судді одноголосно віддали перевагу кубинцеві 3:0 (29:28; 29:28; 30:27).

Представник України у вазі до 91 кг Геворг Манукян провів безкомпромісний поєдинок з російським боксером Євгеном Тищенком. За підсумками трьох раундів судді віддали одноголосну перемогу представнику Росії з рахунком 0:3 (27:30; 28:29; 28:29).

На жаль, дві бронзові медалі залишили наших боксерів без олімпійської ліцензії - Замотаєву потрібно було виходити в фінал для путівки в Ріо, а в категорії до 91 кг розігрується лише одна ліцензія, тому Манукяну потрібна була лише перемога на чемпіонаті світу.

Зараз ви читаєте новину «ЧС з боксу. Українці здобули дві "бронзи", але залишилися без олімпійської ліцензії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути