середа, 28 вересня 2016 23:53

Циганков врятував "Динамо" в матчі з "Бешикташем"

Циганков врятував "Динамо" в матчі з "Бешикташем"

Київське "Динамо" в матчі Ліги чемпіонів проти турецького "Бешикташу" зіграло внічию 1:1. Голи забили Куарежма й Циганков.

"Динамо" з перших хвилин віддало ініціативу й розраховувало на контратаки. Турки гасили їх у зародку. Кілька разів упевнено зіграв воротар Рудько. Він виявився безсилим проти удару Куарежми зі штрафного.

Далі кияни знітилися. Підопічні Реброва відбивалися. Ярмоленку не вдавалося перегравати суперників, Гонсалес був непомітний. За весь тайм українці створили один момент біля воріт турків, але "забули" вдарити по воротах.

На початку 2-го тайму "динамівці" активізувалися. Провели серію атак, але до справжньої небезпеки поблизу воріт "Бешикташа" справа не дійшла. Турки відповіли гострим випадом Таліски.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рудько та Ярмоленко зіграють проти "Бешикташа" з перших хвилин

Зрештою кияни зрівняли рахунок. Після ідеальної подачі Рибалки відзначився 18-річний Циганков. За кілька хвилин у порожні ворота не влучив Гармаш. За 5 хв до кінця гри Денис вивів Ярмоленка сам на сам із голкіпером, але Андрій влучив у Фабрі.

На 2-й доданій хвилині українців врятував Рудько, знявши м'яч із голови Таліски. Обидві команди дуже багато помилялися й продемонстрували футбол невисокої якості.

Ліга чемпіонів

Груповий етап

2-й тур

"Бешикташ" Туреччина - "Динамо" Україна 1:1 (1:0, 0:1)

Голи: Куарежма (28), Циганков (65)

"Бешикташ" - Фабрі, Тошич, Марсело, Еркін, Адріано (Тосун, 68), Арслан (Інлер, 77), Хатчінсон, Таліска, Куарежма, Бек, Абубакар (Фрай, 85).

"Динамо" - Рудько, Віда, Хачеріді, Антунеш, Морозюк, Гармаш, Рибалка, Буяльський (Корзун, 22), Ярмоленко, Гонсалес (Циганков, 62), Мораес (Гладкий, 78).

Попередження: Корзун (27), Адріано (40), Арслан (54), Гармаш (65), Віда (70).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" відіграло 3 м'ячі у "Бешикташа" в юнацькій Лізі чемпіонів

У іншому матчі групи італійський "Наполі" переміг удома португальську "Бенфіку" - 4:2. Після двох турів "Наполі" має 6 очок, "Бешикташ" - 2, у "Динамо" та "Бенфіки" - по 1. В наступному турі 19 жовтня кияни вдома зіграють проти "Бенфіки".

Зараз ви читаєте новину «Циганков врятував "Динамо" в матчі з "Бешикташем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути