неділя, 02 вересня 2012 13:42

Букмекери вважають "Шахтар" фаворитом у матчі з "Динамо"

Букмекери вважають "Шахтар" фаворитом у матчі з "Динамо"
Арбітри закликали команди дотримуватися правил Fair Play ФОТО: shakhtar.com

Букмекерські контори вважають "Шахтар" фаворитом у матчі проти київського "Динамо", який відбудеться сьогодні, о 19:30 на "Донбас Арені".

Британська William Hill дає на перемогу "гірників" коефіцієнт 1,70, тоді як на перемогу "Динамо" - 4,33. Нічия оцінюється в 3,30.

Bwin приймає ставки з такими коефіцієнтами: перемога "Шахтаря" - 1,67, нічия - 3,40, перемога "Динамо" - 4,80.

Ще менше вірить у перемогу "Динамо" контора "Парі-Матч", виставивши коефіцієнт 5,15. Нічия оцінюється в 3,80, а перемога "Шахтаря" - 1,62, повідомляє "Террикон".

Додамо, що на "Донбас Арені" пройшла традиційне нарада, присвячена грі. У ній взяли участь представники двох клубів і всіх служб, які причетні до проведення поєдинку.

Час початку гри не змінився - стартовий свисток арбітра пролунає о 19:30 за київським часом. Зрозуміло, на трибунах "Донбас Арени" очікується аншлаг. Футболісти "Шахтаря" зіграють у помаранчево-чорній формі, а воротар донецької команди одягне екіпіровку сірого кольору. "Динамо" вийде на поле у біло-синьому комплекті, в той час як голкіпер киян буде в зеленому.

На завершення мітингу судді побажали "Шахтарю" і "Динамо" хорошої гри і удачі, а також закликали команди дотримуватися правил Fair Play.

Зараз ви читаєте новину «Букмекери вважають "Шахтар" фаворитом у матчі з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути