Ексклюзиви
четвер, 24 квітня 2014 13:34

Бубка заступився за Булатова і запевнив, що олімпійським призеркам все виплатять

Бубка заступився за Булатова і запевнив, що олімпійським призеркам все виплатять
Фото: noc-ukr.org

Президент НОК України Сергій Бубка завірив, що, не дивлячись на складну економічну ситуацію, премії олімпійським призеркам будуть виплачені. Також він зазначив, що в нього немає проблем із нинішнім керівництвом міністерства молоді та спорту.

- Булатов? У нас немає питань. Олімпійський комітет завжди працював, працює і буде працювати на інтереси держави, олімпійського і в цілому спорту. З новим міністром ми дуже багато зустрічаємося, спілкуємося, радимося. Зустрічалися з керівництвом наших регіональних відділень.

- Коли олімпійські призерки отримають свої винагороди?

- Це питання до міністерства. Я знаю, що там контролюється це питання, бо це — державні премії, які виплачує міністерство.

- Але Ви задоволені роботою Булатова?

- А які питання?

- Питань немає. Просто спортсменів шкода, які чекають на винагороди, що їм обіцяли. Але пройшло майже сто днів і все, як і раніше, без змін.

- Ну це не вирішує міністр. Ви знаєте, яка сьогодні економічна ситуація в країні. Премії будуть виплачені, треба почекати. Мова йде про гроші, які на дорозі не валяються.

- Наскільки важко зараз було проводити церемонію "Герої спортивного року"?

- Ми не звернули свої програми, виконували і виконуємо свої обов'язки перед спортсменами і фахівцями. Навіть підвищили бюджет для регіональних федерацій. Маємо спонсорів, які нас підтримують протягом уже багатьох років. Деякі програми трошки будуть переглянуті, але в цілому свої обов'язки Олімпійський комітет виконує. Ми ж розуміємо, що не можна зривати підготовку спортсменів.

Нагадаємо, 23 квітня на "Олімпійському" відбулася урочиста церемонія "Герої спортивного року-2013".

Зараз ви читаєте новину «Бубка заступився за Булатова і запевнив, що олімпійським призеркам все виплатять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути