Ексклюзиви
четвер, 18 грудня 2014 09:26

Бразильський уболівальник подав до суду на Неймара за перехід гравця в "Барселону"

Бразильський уболівальник подав до суду на Неймара за перехід гравця в "Барселону"
Фото: reuters.com

Бразильський юрист Лусіано Перейра Капаррос, який вболіває за "Сантос", подав позов до суду міста Сан-Паулу на форварда "Барселони" Неймара і компанію його батька.

Вболівальника не влаштувала гра бразильця у фінальному матчі клубного чемпіонату світу - 2011 з каталонською командою, який було програно представниками бразильського футболу з рахунком 0:4.

Приводом для судового розгляду стала історія з підписанням Неймаром попереднього контракту з "Барселоною" в тому самому році.

Юрист витратив 2000 фунтів стерлінгів на поїздку до Японії для того, щоб підтримати "Сантос". Тепер він вимагає від сім'ї Неймарів 6600 фунтів стерлінгів як компенсацію за погану гру і заподіяну моральну шкоду.

На думку юриста, Неймар, підписавши попередній контракт, уже не старався в матчі проти "Барселони" і грав не в повну силу.

"Я ходжу на всі матчі "Сантоса" і вирішив поїхати в Японію на чемпіонат світу серед клубів. Я залишився розчарований результатом, а пізніше ми дізналися, що Неймар вже був проданий у "Барселону". Тепер я відчуваю себе обдуреним", - зазначив Лусіано Перейра Капаррос.

Зараз ви читаєте новину «Бразильський уболівальник подав до суду на Неймара за перехід гравця в "Барселону"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути