Ексклюзиви
субота, 18 липня 2015 23:56

Боротися з "договорняками" і вчити не просаджувати гроші будуть у спеціальному спортивно-інформаційному центрі
17

Навчальний зал для букмекерів-початківців
Фото: Євген САВЧУК
Їсти подано

В рамках старту 25-го чемпіонату України з футболу в Києві в суботу, 18 липня відбулася презентація унікального соціального спортивно-інформативного центру "Parimatch.ua". Мета такого закладу - підтримка та розвиток вітчизняного спорту, популяризація здорового способу життя, протидія "договорнякам" та сприяння легалізації букмекерства в нашій країні.

Серед почесних гостей - знаменитий футболіст "Динамо" і збірної України Владислав Ващук, екс-наставник київського "Арсеналу" Юрій Бакалов, відомі баскетболісти Станіслав Медведенко та Андрій Лебедєв. Присутніх прогощають бутербродами, шампанським, безалкогольними напоями.

"Ми відкрили перший такий соціальний інформаційний центр. Ще один скоро з'явиться в Одесі. Зроблено черговий крок до розвитку українського спорту. Нам важливо доносити якомога більшу і точнішу інформаціїю про спортивні події в нашій країні. Дуже хочеться, щоб в таких центрах люди знаходили хорошу компанію, а може бути, і своє місце в житті", - підкреслив у вступному слові директор зі зв'язків з громадськістю компанії Вадим Місюра.

Він підкреслив, що не менш важливим завданням центру є боротьбі з "договорняками" та легалізація букмекерства в Україні. Для тих, хто хоче потренуватися робити ставки на матчі і перевірити свою інтуїцію, передбачений спеціальний навчальний комп'ютерний зал. Замість живих грошей використовують умовні комп'ютерні одиниці.

"Я б його навіть назвав залом навчання техніки безпеки, як бездарно, безглуздо не просадити гроші, - говорить головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков. - Я прихильник легалізації букмекерства. Як з боку користі для державного бюджету, так і тому, що не бачу нічого в цьому паскудного. Це досить інтелектуальна гра, якщо, звичайно, не втручаються сторонні чинники. І вона вимагає певних знань, навичок, консультацій з розумними людьми. А що стосується розмов, що через букмекерів люди тягнуть з дому останні гроші, то тут не в букмекерах справа. Це просто говорить про те, що людина хвора. І якщо вона захоче гроші просадити, вона знайде спосіб це зробити. Вважаю, що в такій ситуації букмекери могли б виділяти якісь кошти на лікування таких людей. Це було б для них найкращою рекламою".

У перервах між матчами стартового туру УПЛ серед присутніх у залі в рамках вікторини розігрувалися цінні призи. Свого володаря знайшов один з них - річний абонемент на відвідування домашніх матчів київського "Динамо" в чемпіонаті України.

Зараз ви читаєте новину «Боротися з "договорняками" і вчити не просаджувати гроші будуть у спеціальному спортивно-інформаційному центрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути