середа, 12 березня 2014 10:55

Блаттер на бачить причин забирати у Росії ЧС-2018

Блаттер на бачить причин забирати у Росії ЧС-2018
Блаттер і Путін footballtop.ru

Президент ФІФА Йозеф Блаттер заявив, що перенесення найближчих чемпіонатів світу 2014, 2018 і 2022 років з Бразилії, Росії і Катару відповідно чекати не варто.

Раніше повідомлялося, що американські сенатори Марк Кірк і Ден Коутс направили лист Блаттеру з проханням призупинити членство Росії у Міжнародній футбольній федерації і відняти право проведення чемпіонату світу з футболу 2018 року.

"Ми не можемо змінити плани проведення світових чемпіонатів. Ми будемо грати в 2014 році у Бразилії, з Росією, де пройде турнір у 2018 році, у нас немає ніяких проблем. А проблеми Катару всім відомі", - наводить слова Блаттера AP.

Додамо, що депутат Держдуми від фракції "Єдина Росія" Олександр Сидякін звернувся до президента ФІФА з проханням виключити Футбольну федерацію США з асоціації, а також не допустити участь збірної цієї країни на чемпіонаті світу у Бразилії.

Зараз ви читаєте новину «Блаттер на бачить причин забирати у Росії ЧС-2018». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути