вівторок, 03 травня 2016 23:46

"Атлетико" програв "Баварії", але вийшов у фінал Ліги чемпіонів
5

Фото: dailymail.co.uk

У матчі-відповіді півфіналу Ліги чемпіонів мадридський "Атлетико" поступився мюнхенській "Баварії", але вийшов у фінал турніру за сумою двох матчів, повідомляє "Лента".

Зустріч відбулася 3 травня на стадіоні "Альянц-Арена" в Мюнхені і завершилася перемогою господарів з рахунком 2:1. На 31-й хвилині Хабі Алонсо не без допомоги рикошету від ноги гравця суперника відзначився зі штрафного і вивів "Баварію" вперед. Три хвилини потому голкіпер мадридців Ян Облак відбив пенальті у виконанні Томаса Мюллера.

Відігратися підопічні Дієго Сімеоне змогли на 53-й хвилині: Антуан Грізманн скористався помилкою німецької оборони і реалізував вихід один на один. На 74-й хвилині Роберт Левандовскі знову повернув господарям надію. Однак до фінального свистка пробити Облака мюнхенцям не вдалося. При цьому, за шість хвилин до кінця матчу Фернандо Торрес не реалізував пенальті.

Перший матч завершився перемогою "матрацників" з рахунком 1:0. "Баварія" не змогла подолати стадію півфіналу Ліги чемпіонів третій сезон поспіль. Суперником "Атлетико" по фіналу стане переможець пари "Реал" - "Манчестер Сіті". У першій зустрічі між цими командами рахунок відкритий не був. Матч-відповідь відбудеться 4 травня в Мадриді.

Ліга чемпіонів

1/2 фіналу

Матч-відповідь

Баварія Німеччина - Атлетико Іспанія 2:1

Голи: 1:0 - 31 Хабі Алонсо, 1:1 - 53 Грізманн, 2:1 - 74 Левандовскі.

Баварія - Нойер, Лам, Боатенг, Алаба, Відаль, Хабі Алонсо, Дуглас Коста (Коман, 73), Мартінес, Рібері, Левандовскі, Мюллер.

Атлетико - Облак, Хіменес, Філіпе Луїс, Хуанфран, Годін, Фернандес (Феррейра Карраско, 46), Габі, Сауль, Коке (Савич, 90), Грізманн (Парті, 82), Торрес.

Попередження: Хіменес (33), Мартінес (83).

Перший матч: 0:1.

Зараз ви читаєте новину «"Атлетико" програв "Баварії", але вийшов у фінал Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути