неділя, 21 грудня 2014 18:42

"Ярмоленка треба відпускати в Європу" - Мілевський

"Ярмоленка треба відпускати в Європу" - Мілевський
vseprosport.ru

Екс-нападник київського "Динамо" Артем Мілевський вважає, що керівництву столичного клубу не варто перетримувати в команді Андрія Ярмоленка, якому вже можна спробувати свої сили в найсильніших командах Європи.

"У "Динамо" радий за Ярмоленка. Радий за Реброва, молодих українців. Це заслуга Реброва. У Блохіна були кращі футболісти, ті ж Мбокані, Велозу, Ленс, але вони тоді не показували рівень, який у них зараз. Може мотивації тоді не було, от і четверте місце. Може, не хотіли грати, може, тренування нецікаві були.

У збірній у мене з Блохіним нормальні стосунки були. Він тренер, я - гравець. Такого не було, щоб я п'яним був. Може, це у нього відмазка для преси була. Суркіс захищав Блохіна і ось до чого це призвело. Вони розійшлися не кращим чином.

Ніхто не знає, як би склалася моя кар'єра і талант, якби мене продали раніше. Може, й по-іншому все було б. Тому Ярмоленко треба відпускати, щоб людина поїхала пограти за "Реал" або "Манчестер". На мене свого часу були пропозиції від "Фіорентини", "Порту". Може, грошей багато хотіли. Зараз кажуть, мовляв, талант втратив, але чомусь не говорять, що могли продати і відпустити мене в інший клуб раніше", - розповів Мілевський в ефірі "Футбол 1".

Зараз ви читаєте новину «"Ярмоленка треба відпускати в Європу" - Мілевський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути