четвер, 30 жовтня 2014 10:57

Англійського арбітра покарали за поїздку на концерт
3

Фото: dailymail.co.uk

Англійський футбольний арбітр Марк Клаттенбург відсторонений від роботи на найближчий тур прем'єр-ліги за похід на концерт. Про це повідомляє британське видання The Independent.

Після того, як рефері 25 жовтня відпрацював на грі 9 туру чемпіонату Англії між "Вест Бромвіч" і "Кристал Пелас" (2:2), він один поїхав на концерт Еда Ширана у Ньюкасл. При цьому у регламенті написано, що головний арбітр зустрічей має їхати на гру і з гри тільки разом з помічниками.

Крім того, в ході своєї поїздки на концерт Клаттенбург розмовляв по телефону з наставником "Кристал Пелас" Нілом Ворноком, хоча такі розмови регламент дозволяє теж тільки в присутності помічників.

Клаттенбург нерідко піддається критиці за свою роботу. У числі головних скандалів, пов'язаних з ім'ям судді, значаться: призначення двох пенальті у ворота "Евертона" і вилучення двох гравців "ірисок" у ліверпульському дербі в 2007 році, а також звинувачення з боку "Челсі" у нецензурній лайці на адресу гравців "аристократів" у зустрічі з "Манчестер Юнайтед" в 2012 році.

Зараз ви читаєте новину «Англійського арбітра покарали за поїздку на концерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути