Ексклюзиви
пʼятниця, 22 травня 2015 17:49

Анчелотті хоче залишитися у "Реалі"

Анчелотті хоче залишитися у "Реалі"
"У неділю або в понеділок ми зберемося, щоб поговорити про моє майбутнє" - Анчелотті

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті заявив, що ніхто з керівництва іспанського футбольного клубу не спілкувався з ним на тему його можливої відставки.

Іспанські ЗМІ стверджують, що "Реал" прийняв рішення розлучитися з Анчелотті за підсумками сезону. Одним з основних кандидатів на місце італійця називають керманича італійського "Наполі" Рафаеля Бенітеса.

"Я досі не говорив з керівництвом клубу, і вони не говорили зі мною. Я продовжую вважати себе тренером "Реала", поки клуб не заявить протилежне. В неділю або в понеділок ми зберемося, щоб поговорити про моє майбутнє. Якщо я продовжу роботу в "Реалі", це буде чудово, бо таке моє бажання. Якщо ж ні, то мені залишиться дворічний досвід, набутий тут", - сказав Анчелотті, якого цитує As.

"Я приїхав сюди зі своїм персоналом, який працює на найвищому рівні. Я продовжую довіряти їм, і я впевнений в них. Те, чого я досяг у своїй кар'єрі - я зробив з ними. У мене є найкращий у світі помічник тренера і кращий у світі тренер воротарів", - додав італієць.

Під керівництвом Карло Анчелотті футболісти "Реала" в нинішньому році не змогли завоювати жодного титулу і вилетіли з розіграшу Ліги чемпіонів на стадії півфіналу, програвши туринському "Ювентусу". Серед кандидатів на заміну фахівця крім Бенітеса називалися Хулен Лопетегі ("Порту"), а також Юрген Клопп, який залишає дортмундську "Боруссію".

Зараз ви читаєте новину «Анчелотті хоче залишитися у "Реалі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути