середа, 22 червня 2016 13:42

Якби вчинив як Зінченко, мені б Лужний голову проломив у роздягальні - Воронін

Якби вчинив як Зінченко, мені б Лужний голову проломив у роздягальні - Воронін
Андрій Воронін

Екс-нападник збірної України Андрій Воронін оцінив гру Олександра Зінченка на Євро-2016.

Зінченко показав зрілий футбол проти поляків?

"Послухайте, я отетерів. Скільки йому років? 17-18?"

19.

"Ясно. Людина вперше приїхала у збірну, грає вперше на такому турнірі. І при цьому розводить руками, коли віддає передачу не тому? Якщо сам був би в збірній, особисто йому руки поламав би".

Ого.

"Так. У 19 років, якщо він віддав передачу не тому, повинен побігти і відібрати м'яч. А не розводити руками. Це говорить про атмосферу в збірній. Якби я 10 років тому таке показав на полі, мені б Лужний голову проломив у роздягальні. І мав би рацію. А зараз він ходить, розповідає, кому як грати? Йому треба рот закрити і працювати! Він перший раз приїхав, нічого не добився, його ніхто не знає. Нехай доведе свою спроможність спочатку. Поки нічого надприродного в його виконанні я щось не побачив... Хіба він забив?"

Але хіба не намагався?

"Ну, вийшов, ну, старався. Якби ще й очі не горіли, навіщо його взагалі кликати в команду? Ось це моя така думка. Я ніколи такого відношення не розумів. Був молодим, потім грав за збірну ветераном".

Тим часом, Зінченка і раніше сватають у "Манчестер Сіті".

"Так це тут не важливо. Нехай його агент вирішить питання з "Манчетер Сіті" або там з "Барселоною". Футбол покотився в якийсь інший бік. Раніше такого не було. Ось і все. Це ненормально розводити руками після таких пасів. Пам'ятаю, Мілевський потрапив у збірну, забив гол, не дозволяв собі так вести. Розумів, куди він приїхав і навіщо. Ніхто з пацанів не міг сказати Шевченку або мені: чого ти не побіг туди або не відкрився! Потрібно усвідомлювати: де ти і що ти. Це ж не "Уфа" і не молодіжна збірна!" - сказав Воронін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто має очолити тренерський штаб збірної України після Євро-2016?

Зараз ви читаєте новину «Якби вчинив як Зінченко, мені б Лужний голову проломив у роздягальні - Воронін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути