вівторок, 17 травня 2016 15:57

Якби гравців "Шахтаря" і "Динамо" покарали жорсткіше, це стримало б Зозулю - Коноплянка

Якби гравців "Шахтаря" і "Динамо" покарали жорсткіше, це стримало б Зозулю - Коноплянка
Євген Коноплянка

Півзахисник "Севільї" Євген Коноплянка розповів про своє ставлення до конфлікту гравців "Дніпра" Романа Зозулі та Руслана Ротаня з арбітром в матчі Кубка України проти "Зорі".

"Дивився матч - і дуже засмутився. У тому числі — через сумнівний штрафний на останній хвилині. Футбол - чоловіча гра, і якщо давати подібні свистки, всю гру команди тільки і будуть бити штрафні. Такі рішення, з моєї точки зору, створюють непотрібну напругу емоцій - тому все і закінчилося скандалом. Знаю не з чуток: рішення, які здаються несуттєвими, призводять до значних наслідків. Якби "Зоря" забила другий гол з гри, впевнений, футболісти потисли б руки один одному, судді - і спокійно розійшлися".

Тепер вашим друзям Руслану Ротаню та Роману Зозулі загрожує дискваліфікація.

"Читав про це - і жахався, які називали терміни. Який рік! Щодо Ротаня - взагалі не можу нічого зрозуміти. Так, були емоції, але він, якщо і наступив на ногу судді, зробив це випадково. На мій погляд, якби в недавній справі КДК покарав гравців "Шахтаря" і "Динамо" жорсткіше, це стало б стримуючим фактором для того ж Зозулі.

Зозулю, Ротаня та Піко відсторонили від останнього матчу сезону

Сподіваюся, що КДК не візьме на озброєння практику подвійних стандартів - це, на мій погляд, здатне викликати конфлікт, який не потрібен нікому напередодні участі нашої збірної в чемпіонаті Європи. А ще - було б непогано прописати дисциплінарні санкції так, щоб було зрозуміло, яке покарання може отримати гравець за той чи інший проступок", - сказав Коноплянка "Спорт-Экспресс в Украине".

Нагадаємо, КДК ФФУ розгляне справи Ротаня, Зозулі та Піко 18 травня. На даний момент гравці тимчасово відсторонені від участі в матчах до прийняття остаточного рішення.

Зараз ви читаєте новину «Якби гравців "Шахтаря" і "Динамо" покарали жорсткіше, це стримало б Зозулю - Коноплянка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути