середа, 30 липня 2014 14:36

Як в рідних стінах. "Дніпро" потренувався на "Олімпійському" перед "Копенгагеном"
15

Фото: Ірина КОЗЮПА

Вчора вечером, коли вже трохи спала спека, на поле "Олімпійського" вийшли футболісти дніпропетровського "Дніпра". Довгоочікувану Лігу чемпіонів команда змушена грати не у своїх рідних стінах. Данський "Копенгаген" навідріз відмовився летіти у Дніпропетровськ. Після катастрофи Боїнга-777 у сусідній Донецькій області їх можна зрозуміти.

Місцем зустрічі обрали Київ. Оптимальний варіант для двох команд. Гравці "Копенгагена" почувають себе у безпеці тут. Для дніпрян "Олімпійський" хоч і не рідний стадіон та все ж це не нейтральна територія десь на Кіпрі. Тим більше, що фанати "Динамо" дуже дружні з вболівальниками "Дніпра", тому вболіватимуть, як за своїх.

В очікуванні виходу футболістів, журналісти розважалися спогляданням на зграю ворон. Птахи прогулювалися полем і жодної уваги не звертали на фотографів та операторів. Словом, почували себе, як вдома.

Участь у тренуванні взяли 25 гравців. Поки "Дніпро" без Руслана Ротаня, з яким клуб не продовжив контракт. Наставник дніпрян Мирон Маркевич зазначив, що хоче бачити колишнього капітана у команді.

Разом з усіма працював захисник Іван Стрініч, який не заявлений "Дніпром" на Лігу чемпіонів. Хорват намагався працевлаштуватися у "Вест Хемі", але трансфер зірвався. Нападник Роман Зозуля не зіграє з "Копенгагеном" через дискваліфікацію.

У відведені для журналістів 15 хвилин тренування футболісти провели розминку і зіграли у гандбол. Після цього пресу попросили залишити стадіон.

Додамо, що матч "Дніпро" — "Копенгаген" розпочнеться о 19:00. Мінімальна ціна квитка — 10 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Як в рідних стінах. "Дніпро" потренувався на "Олімпійському" перед "Копенгагеном"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути