Ексклюзиви
неділя, 21 вересня 2014 12:13

"Ахметов щодня телефонує, щоб дізнатися, як справи у "Шахтаря" - Луческу

"Ахметов щодня телефонує, щоб дізнатися, як справи у "Шахтаря" - Луческу
"Я не хочу, щоб Ахметов страждав" - Луческу starsport.com.ua

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу висловив свою думку про діяльність президента клубу Ріната Ахметова, який сьогодні відзначає 48-річчя.

"Президент "Шахтаря" робить неймовірні речі для Донбасу, для Донецька. Його команда стає одним з найбільш шанованих колективів в Європі. Я це точно знаю, бо спілкуюся з безліччю хороших тренерів дуже високого рівня. А вони-то знають абсолютно всіх, це їх професія.

Щоразу, коли я зустрічаюся з ними в Ньоні, вони дуже добре відгукуються про "Шахтар" і про нашу гру. Навіть Мішель Платіні відзначив наш внесок у футбол! І я впевнений, що все це було б неможливо без нашого президента, без його пристрасті до футболу.

Під час першої нашої зустрічі Рінат Ахметов вразив мене: до того дня я ще не зустрічав президента клубу, який любив би футбол так, як він. І навіть у нинішній ситуації, за наявності величезної кількості проблем - економічних, політичних, соціальних, - незважаючи на події в країні, він щодня телефонує мені, щоб дізнатися, як справи у команди, як гравці. Бажаю, щоб розв'язалися всі його проблеми і більше ніколи не виникали. Тоді він знову буде приїжджати на наші тренування, як раніше.

А Рінат Ахметов був присутній абсолютно на кожному тренуванні, бачився з командою, гравцями! Коли він зрозумів, що справи пішли в гору, став приділяти більше уваги бізнесу і приїжджав тільки перед матчами Ліги чемпіонів. А зараз зовсім не буває через відсутність вільного часу. Але ставлення президента до футболу залишається незмінним. Я дуже хотів би, щоб він знову був з нами, ходив на футбол - адже це його життя! Президент дуже переживає, коли в розлуці з командою. Знаю це точно. А я не хочу, щоб він страждав", - сказав Луческу в інтерв'ю офіційному сайту "Шахтаря".

Зараз ви читаєте новину «"Ахметов щодня телефонує, щоб дізнатися, як справи у "Шахтаря" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути