Ексклюзиви
вівторок, 29 липня 2014 18:43

"Я знаю всіх гравців і всі імена у "Дніпрі" - наставник "Копенгагена"

"Я знаю всіх гравців і всі імена у "Дніпрі" - наставник "Копенгагена"
Столе Сольбаккен

Наставник данського "Копенгагена" Столе Сольбаккен назвав сильні сторони "Дніпра" на передматчевій прес-конференції. Завтра команди зіграють перший матч Ліги чемпіонів. Поєдинок пройде в Києві на "Олімпійському".

"Дніпро" - це сильна команда. Знаю, що клуб вдало виступив у минулому сезоні, у тому числі в Лізі Європи.

Матч у Києві? Це питання вам слід задати наставнику "Дніпра". Звичайно, для гравців це не те саме, що грати на рідному стадіоні і в рідному місті. Але я впевнений, що команду прийде підтримати чимало вболівальників.

Я знаю всіх гравців і всі імена у "Дніпрі". Дивився матч команди проти "Тоттенхема". Тоді навіть не знав, що переглядаю поєдинок свого майбутнього суперника. Дуже сподобався Коноплянка. Його могли купити солідні європейські клуби, але трансфер не склався. Також бачив матчі збірної України з Францією у плей-офф Кубка світу. В національній команді грає багато гравців "Дніпра".

Я знаю, що у міжсезоння в команді змінився наставник. Маркевич — дуже досвідчений тренер, який добре знайомий з місцевим чемпіонатом. Команда встигла зіграти з ним один офіційний матч. Зарано говорити про якісь зміни, які трапилися в команді.

У нашій команді в міжсезоння змінилося багато гравців. "Копенгаген" омолодив склад. Найбільше мене хвилює наша зіграність.

Завдяки чому ми збираємось перемогти? Це секрет. Гра покаже переможця. Все може вирішитися на останніх хвилинах поєдинку.

Важко сказати, який результат влаштує. Все буде залежити від того як розвиватимуться події на полі.

Ми будемо намагатися пройти якомога далі в Лізі чемпіонів. Цього року нам випав дуже серйозний суперник. Якщо нам вдасться потрапити у груповий етап, то наші вболівальники будуть щасливі. У нас буде багато матчів у найпрестижнішому клубному турнірі Європи. Крім того, Ліга чемпіонів дозволяє гарно заробити."

Капітан Томас Ділейні:

"Ми прибули у гарному настрої. Всі здорові і готові до зустрічі. Ми знаємо, що нас очікують важкі матчі.

У Києві ми відчуваємо себе в безпеці. Хоча подорож була тривалою.

"Дніпро"? Ми бачили нарізки з ігор нашого суперника. Команда грає в атакувальному стилі. У минулому сезоні дніпряни вдало виступили - фінішували другими. У "Дніпра" є багато сильних гравців, але я нікого не можу виділити."

Додамо, що матч "Дніпро" - "Копенгаген" розпочнеться о 19:00.

Зараз ви читаєте новину «"Я знаю всіх гравців і всі імена у "Дніпрі" - наставник "Копенгагена"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути