Ексклюзиви
вівторок, 30 вересня 2014 15:26

"Я вмовив дати "Карпатам" атестат на участь у прем'єр-лізі" - Гатауллін

"Я вмовив дати "Карпатам" атестат на участь у прем'єр-лізі" - Гатауллін
goal.net.ua

Голова атестаційного комітету ФФУ Ігор Гатауллін прокоментував звинувачення гендиректора "Карпат" Ігоря Дедишина у корупції.

"Не стану коментувати ці абсурдні заяви. Боюся здатися нескромним, але я сорок років працюю у футболі на різних посадах і ні разу не давав приводу засумніватися у своїй чесності та професіоналізмі.

Згідно з процедурою, я вже звернувся в три інстанції з єдиним проханням - провести всебічне, об'єктивне і незалежне розслідування. А саме до комітету етики та чесної гри ФФУ, виконком ФФУ (бо вважаю, що вищий орган управління між конгресами зобов'язаний вивчити висновки КЕЧГ, обговорити питання та прийняти по ньому рішення) і контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ (як орган, що приймає перші санкційні рішення ).

Хотілося б особливо відзначити: моя совість перед львівським футболом, його вболівальниками та клубом чиста. Адже, незважаючи на всі "проти", можливо, навіть пішовши проти здорового глузду, я умовив своїх колег по атестаційному комітетові ФФУ видати "Карпатам" атестат на участь у прем'єр-лізі", - сказав Гатауллін "Football.ua".

Зараз ви читаєте новину «"Я вмовив дати "Карпатам" атестат на участь у прем'єр-лізі" - Гатауллін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути