Ексклюзиви
понеділок, 14 жовтня 2013 23:40

Андрій Воронін може повернутися в національну збірну

Андрій Воронін може повернутися в національну збірну
Фото: football.ictv.ua

Український футболіст московського "Динамо" Андрій Воронін прокоментував заяву головного тренера збірної України Михайла Фоменка, який заявив, що не проти повернення Вороніна в головну команду країни, передає УНН з посиланням на веб-ресурс cissoccer.

"Мені дуже приємно, що мене пам'ятають. Яка моя позиція? Вона може бути тільки однією. Я завжди з гордістю одягав футболку збірної України і для мене це завжди було величезною честю. Після Євро-2012 я вирішив закінчити свої виступи у збірній, але якщо тренер вважатиме, що я потрібен команді й він на мене розраховує, то я завжди готовий буду допомогти", - сказав Воронін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три журналісти та громадський активіст зникли у мисливських угіддях Януковича

Нагадаємо, днями Фоменко, відповідаючи на запитання щодо можливого запрошення Вороніна під прапори збірної, сказав: "Воронін уже в такому віці, що повинен для себе все вирішити. Якщо він вирішив так - ми повинні поважати його думку. Якщо захоче в збірну, то без проблем".

Нагадаємо, Андрій Воронін востаннє одягав футболку національної збірної 15 серпня 2012-го року, коли збірна України грала у Львові товариський матч проти збірної Чехії. Однак тодішній наставник збірної Олег Блохін не випустив А.Вороніна на поле.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Воронін може повернутися в національну збірну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути