вівторок, 27 грудня 2011 11:49

У головного героя "випирає зі штанів": поляки шоковані промороликом Варшави до Євро-2012

У головного героя "випирає зі штанів": поляки шоковані промороликом Варшави до Євро-2012

Поляки висловили невдоволення промороликом своєї столиці Варшави до Євро-2012. В Інтернеті цей ролик викликав гостру полеміку через те, що у відео видно, як у головного героя "випирає зі штанів".

У ролику молода блондинка в обтягуючих штанцях пробігає повз іноземця. Він посміхається і помітно, як у нього "випирає зі штанів". Потім він кидається в погоню за дівчиною. Вони біжать по берегах Вісли і дахах будинків, виконуючи елементи паркуру.

Зазначимо, що автори описали момент зустрічі чоловіка і жінки, Варшава сприймається, як активне, динамічне місто, де можна закохатися.

У той же час інтернет-користувачі встигли обізвати головного героя ролика "збоченцем" і висловити своє невдоволення відеороботою.

Додамо, що фільм був знятий за 6 днів наприкінці вересня і жовтня. Матеріал знімали у більш ніж 15 локаціях. У ролику використовувалися передові технології. Вартість проекту - 1 мільйон злотих (близько 302 тисяч доларів).

Нагадаємо, що раніше в Польщі розгорівся скандал через те, що на формі збірної, в якій вона гратиме на Євро-2012, не було національного герба - орла.

Зараз ви читаєте новину «У головного героя "випирає зі штанів": поляки шоковані промороликом Варшави до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути