Ексклюзиви
четвер, 27 листопада 2014 13:26

Вісник Гарвардської бізнес-школи перекладатимуть на українську мову

Найкращі статті вісника Гарвардської бізнес-школи тепер можна безкоштовно отримувати в електронній версії українською мовою. 

Щомісяця перекладати та поширювати найцікавіше взялася редакція часопису "Критика" разом з консалтинговою компанєю EBS та Київською школою економіки, - повідомляє Gazeta.ua.

Щоб отримувати українську версію статей про нове в світі підприємництва й управління, достатньо вписати адресу своєї е-пошти.

 
Про це ж пишуть і на сайті "Критики". Правопис часопису зберігаємо:

"До уваги постійних читачів "Harvard Business Review", а також усіх, хто шукає свіжі ідеї для бізнесу. Найновіші бізнес-ідеї та класичні поради зі стратегії, інновацій і лідерства від світових лідерів бізнесу й управління нарешті доступні українською мовою!

Часопис "Harvard Business Review" від 1922 року видає Гарвардська бізнес-школа. Окрім глобального англомовного видання, існує 11 ліцензованих версій, зокрема у Китаї, Індії, Японії, Польщі, Росії, Німеччині. "Harvard Business Review" визнають як найкраще джерело актуальних знань та ідей у царинах бізнес-стратегій, загального менеджменту, технологій, лідерства, управління людськими ресурсами та інновацій.

Видавцем часопису "Harvard Business Review" є "Harvard Business Publishing" (HBP), неприбуткова філія Гарвардського університету, яка безпосередньо підпорядковується Гарвардській бізнес-школі.

Відтепер щомісяця 10 свіжих статей зі стратегічного менеджменту та фінансів, а також оглядові та візійні матеріяли з'являтимуться на сайті "Критики" в українському перекладі.

Завдяки підтримці Kyiv School of Economics та консалтингової компанії EBS перші статті ми опублікуємо вже незабаром.

Підпишіться на спеціяльну новинну розсилку та дізнайтеся першими про запуск цього проєкту, а також регулярно отримуйте анонси наступних публікацій HBR українською!"

 
Зараз ви читаєте новину «Вісник Гарвардської бізнес-школи перекладатимуть на українську мову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути