Ексклюзиви
понеділок, 30 травня 2016 14:55

Жіночі недоліки, які чоловіки вважають сексуальними

Жіночі недоліки, які чоловіки вважають сексуальними

Розумна лінь
Іноді немає нічого поганого в тому, що жінка може теж дозволити собі розслабитися на дивані разом з чоловіком. Світ від цього не постраждає, оскільки всього повинно бути в міру, і розумна жіноча лінь тільки надає чарівності образу дружини.


Легка неохайність
З дитинства мами вчать своїх дочок, що дівчинка повинна завжди бути акуратною, але в реальному житті, особливо з моменту появи в сім'ї дитини, дотримуватися цього правила стає дуже складно. Ситуацію посилюють і стереотипи, нав'язані телеекраном, де актриси і моделі завжди виглядають на всі 100% - з макіяжем, укладеним волоссям і в красивому вбранні. Але, на думку психологів, ідеальна зовнішність найчастіше відштовхує сильну стать, а більш домашній "лук" - навпаки притягує.

Легковажність
Помилково вважати, що гарною господинею, дружиною і матір'ю жінку робить саме серйозне ставлення до життя. У сучасному світі жінки практично перестали бути легковажними і розучилися вести себе немов дитина. Замість цього їм доводиться постійно бути зосередженими, вирішувати багато побутових проблем, розпоряджатися фінансовими потоками в сім'ї та іншими справами. Слід зазначити, що зайва серйозність і суворість робить з жінки не дружину, а вчительку, чого не можна допускати.

Хороший апетит
Через вічне прагнення до стрункої фігури, багато жінок забули, що таке нормальний апетит. За словами одного відомо класика, ніщо так добре не зближує, як спільне приготування їжі. Чоловікам дуже не подобаються жінки, які практично нічого не їдять і можуть годинами копирсатися в тарілці з салатом на романтичній вечері в ресторані. Їм більше до смаку, коли прекрасна стать вміє отримувати задоволення від їжі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-6 жіночих звичок, які псують секс

Легка повнота
Чоловікам подобається нормальна жіноча фігура і і вони прихильно ставляться до легкої повноти. Чоловіки хочуть бачити поряд з собою здорову і підтягнуту супутницю, трохи м'яку і з приємними округлостями.

Незагорілі ділянки шкіри
Жінки засмучуються через те, що не мають можливості отримати рівномірну засмагу по всьому тілу. Але чоловіки найчастіше знаходять вельми привабливим наявність кордонів між засмаглими ділянками шкіри і тим, що було приховано під купальником. Поєднання рожевої шкіри і засмаги вони вважають вельми сексуальним, що є не маловажним фактором для подружжя зі стажем.

Зараз ви читаєте новину «Жіночі недоліки, які чоловіки вважають сексуальними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути