понеділок, 25 серпня 2014 12:48

Жінка мала зайнятися сексом із 20 чоловіками

Жінка мала зайнятися сексом із 20 чоловіками

На фестивалі в Кельні в Німеччині перехожі пропонують зайнятися сексом, при цьому не знайомлячись. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів Андрій Калугін, який повернувся із фестивалю.

"Спеціально поїхав на маскарад подивитись із дівчиною. Торік там був мій товариш, привіз купу цікавих фото. Найбільше вразила кількість людей і їхня незвичайна традиція. Прямо на вулиці можуть запропонувати зайнятися сексом незнайомі люди. Виявляється, в них така традиція. Багато хто погоджується, вони йдуть із території фестивалю в інші місця. Це переважно молодь. На фестивалі часто можна зустріти людей нетрадиційної орієнтації: геїв та лесбіянок. Заняття сексом там безкоштовне. Одночасно можна спробувати секс із 2-5 жінками чи чоловіками. Умови, що партнерів не можна фотографувати і знімати на камеру. Це категорично забборонено. Також треба бути обережними, бо в натовпі хтось може схопити за сідницю чи полапати дівчачі груди. Але при цьому розвертатися і давати в обличчя недоречно, бо такий стиль фестивалю"

В Північно-Західній Африці раз на місяць проводять сексуальну лотерею.

"Ціле поселення збирається увечері в центрі села. На папірцях пишуть імена дівчат і скидають у велику дерев'яну каструлю. Звідти по- черзі чоловіки витягують лоти з іменами. Участь беруть усі жінки. Комусь випадає займатися сексом із молодою дівчиною, комусь із старими жінками. Відмовлятися не можна, бо хто відмовився, залишається без сексу взагалі, - пише миротворець Сергій на своїй сторінці у соцмережі. - А з жінками там проблема, бо традиційно в племені на одну жінку по 3 чоловіка."

Чоловіки племені іншого африканського племені панічно бояться жінок. Перший секс у них проходить із найстарішою жінкою племені, а це жінки, яким по 80-90 років. В подальшому від сексу чоловіки тікають і переховуються в лісі,

Серед тибетських дівчат нормою вважається виходити заміж після того, як вони займалися сексом як мінімум із двадцятьма чоловіками. Дівчина, яка вийшла заміж цнотливою це ганьба.

"Цнотливу жінку можуть вигнати з поселення. В дружини беруть жінок, які вміють приносити задоволення чоловікам. А чим більший список тих із ким жінка займалася сексом тим краще, - пише туристка Альбіна. - Коханців зазвичай для молодих дівчат шукають їхні матері. Навіть ведуть спеціальний щоденник, куди вписують тих із ким дочка займалася сексом. Сексом тибетці починають займатися із 13 років, як тільки в дівчини починаються місячні, а от заміж виходять з 19. Цікаво, що за цей період ніхто не вагітніє, але секретів своїх не розказують. Традиційно після заміжжя дівчата продовжують сексуальні стосунки з іншими чоловіками, тоді щоденник продовжує вести свекруха. А от говорити з чоловіком про своїх партнерів вважається дурним тоном."

В Індійському племені Океанія дівчата виходять заміж цнотливими. Але від цноти позбавляються у день весілля не статевим актом, а за допомогою спеціального кам'яного ножа.

"Це дійство показують гостям. Ритуал проводять друзі молодого при гостях. Їх зазвичай 3-5. Після того із нареченою займаються по- черзі сексом і тільки тоді вона потрапляє до чоловіка. Часто на такі весілля запрошують невідомих людей.

Зараз ви читаєте новину «Жінка мала зайнятися сексом із 20 чоловіками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути