пʼятниця, 10 квітня 2015 11:37

Засмучення та й годі: які чоловіки здатні позбавити задоволення в сексі

Хтось із чоловіків здатний піднести нас в ліжку до небес, але є й ті, після близькості з якими і зовсім пропадає бажання займатися сексом.

Визначивши типажі чоловіків, секс із якими засмучує жінок, ми склали список горе-коханців. Про це читайте нижче.

 

СЕКС З МЕТРОСЕКСУАЛОМ

Його дуже хвилює, як він виглядає в повсякденному житті. Одяг метросексуала завжди бездоганний, волосся акуратно зачесане, навіть якщо воно нібито недбало спадає на його грецьке чоло. Такий чоловік доглядає за своєю шкірою більше, ніж ви. Під час сексу він продовжує думати про свою досконалість, милуючись не жінкою, а собою.

СЕКС З МАЧО

При вигляді ефектної дівчини у мачо здіймаються груди, а очі горять полум'ям бажання. Він може бути ввічливим, уважним, надто нав'язливо показувати свій інтерес і не соромитися чіпати жіночі форми в громадських місцях. Під час сексу він проявляє себе з усіх боків і навіть у всіх позах. Ось тільки після інтимної близькості, він швидко втрачає інтерес до дівчини і відправляється на пошуки нових сексуальних емоцій.

СЕКС З МЛОСНИМ ЧОЛОВІКОМ

Інфантильні хлопці з млосним поглядом, яким вони ніби говорять оточуючим про свою незацікавленість в житті, чомусь завжди приваблювали жінок. У таких чоловіках вони бачать загадку, яку неодмінно хочеться розгадати. Якщо вам вдасться розворушити млосного під час сексу, це не означає, що він раптом знайде інтерес в інших питаннях, що стосуються вас.

СЕКС З МОДНИКОМ

Для нього важливо бути в тренді у всіх сферах свого життя, не важливо, стосується це використання екологічно чистого крафт-паперу або тестування нових поз йоги в сексі. Перший час це буде здаватися кумедним, але дуже скоро ви захочете повернутись до звичайного паперу і традиційного сексу.

СЕКС З ЛЮДИНОЮ-ЖАЛІСТЮ

Чоловік, що викликає жалість у жінки, може бути вкрай небезпечним для неї. Так, він любить вас, готовий ходити за вами весь день, лише б тільки бути поруч і вдихати запах вашого волосся. Але займатися сексом з таким чоловіком велика-велика помилка. Навіть якщо він дуже хороша людина і потребує підтримки.

СЕКС ЗІ СПОРТСМЕНОМ

Цей чоловік не звик програвати, він завжди у відмінній формі, а його біцепси зводять з розуму. Вам здається, що кращого партнера для інтимних відносин і не придумаєш, але все може бути навпаки. Спортсмен відноситься до сексу як до ще одного виду спорту, проходячи дистанцію від старту до фінішу в поодинці, забуваючи про те, що поруч біжить ще один учасник марафону.

СЕКС З МОЛОДШЕНЬКИМ

Ми могли б підхопити моду на чоловіків значно молодших за нас від Джей Ло і Мадонни. З такими хлопцями добре, вони нічого не вимагають і не встановлюють правил, в сексі їх можна навчити всьому, про що жінка давно мріяла. Тільки з часом модель поведінки "вчителька та її учень" може до жаху набриднути. І тоді захочеться побачити біля себе зрілого чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Засмучення та й годі: які чоловіки здатні позбавити задоволення в сексі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути