Ексклюзиви
середа, 09 липня 2014 13:31

У чоловіка може бути відсутньою ерекція через проблеми на роботі

У чоловіка може бути відсутньою ерекція через проблеми на роботі

Нарешті, приходить довгоочікуваний момент, коли вино випито, романтична музика прослухана, і ви опиняєтеся в ліжку. Ви цілуєте його, спускаєтеся губами нижче і виявляєте, що деякі частини його організму сексу з вами явно не хочуть. Що робити в такій ситуації і чому так відбувається?

Так, ситуація не з приємних, як для вас, так і для самого чоловіка. І статися таке може не тільки за літнім ловеласом, але і з зовсім молодим хлопчиком.

Причин для такої аварії може бути безліч, але з них можна виділити три основних:

1. Чоловік перенервував. Можливо, ви так сильно йому сподобалися, що він розхвилювався, побоявся виявитися не на висоті - і ось результат.

2. Чоловік дуже зайнятий на роботі. Його думки знаходяться десь між папками з документами і доганою від начальника. У чоловіка стрес, і організм реагує на цей стрес відсутністю ерекції.

3. У вас давні і міцні стосунки. Спільний секс трохи приївся, і чоловічий член саботує ту обов'язкову програму, яку ви виконуєте по вівторках і четвергах після вечері.

Що робити, якщо ви опинилися в такій незручній ситуації.

По-перше, не звинувачуйте себе. Швидше за все, ваші особисті і сексуальні якості не мають ніякого відношення до того, що у чоловіка немає ерекції. Не вистачало ще, щоб ви впали в депресію і теж перестали хотіти сексу на нервовому грунті.

По-друге, не потрібно метушитися і влаштовувати паніку. Чоловік і так нервує в даній ситуації. Якщо ще й ви будете підливати масла у вогонь своїм хвилюванням, ваш партнер може зовсім впасти духом.

По-третє, не кажіть "Ну нічого, з усіма буває". Хоча ця фраза нескінченно правдива, для чоловіка в такій ситуації вона буде звучати як знущання. Крім того, це дасть привід вашому партнерові задуматися про те, зі скількома чоловіками ви переспали, якщо робите такі авторитетні заяви.

Якщо у вашого чоловіка не встав, то краще всього зробити вигляд, що ви цього не помітили. Просто знизьте градус пестощів, обійміть його і відволікіть увагу бесідою, продовжуючи погладжувати в стратегічних місцях. Після того, як чоловік розслабиться, відволічеться і зрозуміє, що ви все одно вважаєте його самцем, швидше за все проблема зникне сама собою, і попереду вас буде чекати ніч задоволень.

Зараз ви читаєте новину «У чоловіка може бути відсутньою ерекція через проблеми на роботі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути