пʼятниця, 12 грудня 2014 15:44

ТОП-7 новорічних секс-костюмів: чим здивувати коханого у свято
7

1. Дід Мороз чи Санта Клаус. Костюм, що вже став класичним образом для новорічних сексуальних ігор, все одно не втрачає своєї актуальності. Якщо у вас немає часу підготувати його повністю або вам не подобається якість покупних, можете обійтися червоною мереживною білизною, панчохами і червоно-білою шапкою.
2. Снігуронька. Напевно у кожного чоловіка в пам'яті зберігається ніжний тендітний образ Снігуроньки з дитячих свят. Чому б не скористатися цим і не піднести цей образ в новому світлі? Виберіть ніжно блакитну або синю накидку з обробкою з білого хутра або пуху. Білизну вибирайте пастельно-блакитну або білу, бажано доповнити білими панчішками.
3. Зайчик. Не плутати із зайчиком-Playboy! Цей образ повинен бути милим, пухнастим і грайливим. Білі вушка, труси-шортики з хвостиком і хороший пуш-ап зроблять ваш костюм найпам'ятнішим подарунком.
4. Сніжинка. Ще в дитячому садку роль сніжинки була найбажанішою серед дівчаток. І якщо тоді вона діставалася не всім, то тепер ви вправі самі визначити ким будете і влаштувати власне новорічне свято, але з більш пікантним сценарієм. Біла мереживна спідня білизна, панчохи такого ж кольору і трохи "крижаного" декору і ваш образ готовий.
5. Подаруночок. Варіант "Подарунок" підходить для тих, хто в останній момент схаменувся шукати презент для коханого. Основний нюанс цього костюму - це червона стрічка і бантик. Ви можете придбати спідню білизну, прикрашену бантиками або просто пов'язати стрічку на шию. Експериментуйте!

Новий рік не за горами і настав час подумати про подарунки для своїх близьких. З родичами і друзями начебто все зрозуміло. А от своєму чоловікові хочеться подарувати щось особливе, щоб запам'яталося надовго.

Пам'ятаєте фразу з мультфільму "Ну, постривай!": "Кращий мій подаруночок - це ти!"? Пропонуємо вам побути новорічним подарунком і не забути про красиву, сексуальну "обгортку".

Дивіться в галереї ТОП-7 секс-костюмів для Нового року.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-7 новорічних секс-костюмів: чим здивувати коханого у свято». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути