четвер, 15 січня 2015 11:45

ТОП-5 секс открытий века
5

Шедевр сексуальної промисловості - дівчина-робот для сексуальних утіх. Аеромеханіки Міхаель Харріман створив практично заміну людській жінці. Лялька майже як жива: під час сексу вона не тільки нагрівається (причому ноги залишаються холодними, як і в житті), але й робить рухи стегнами, стогне і стукає своїм несправжнім, ляльковим серцем. Під шкірою з силікону у неї залізний скелет, і вона може робити їм неймовірні еротичні речі. Гидота, одним словом!
Феміністична відповідь гумовим копіям жіночих принад порнозірок, що продаються в секс-шопах, - точна 3D-копія гордості вашого коханого. Виходить шляхом лазерного сканування і 3D-роздруківки. Поїхав чоловік на риболовлю, пішов до іншої або до дна - не важливо, його «король-воїн» назавжди залишиться у ваших руках! На виготовлення багато часу не потрібно: у спеціальній кімнаті красеня фотографують (звичайно ж, в бадьорому стані духу) за допомогою технології ShapeShot і пересилають фахівцям, які створюють фалоімітатор в єдиному екземплярі. Можливо, незабаром можна буде замовити не тільки копію достоїнства свого чоловіка, а й чужого, наприклад зірки типу Ештона Кутчера або Кіану Рівза.
Американський винахідник Стюарт Мілоу створив електричний стимулятор оргазму, який імплантується в жіночі сідниці: при натисканні на кнопку пульта у випробуваної настає оргазм. Зазвичай такі шедеври медицини з'являються у вигляді побічного ефекту, як сталося і цього разу: Міллоу працював над приладом, що зменшує болі в попереку. Невідомо, чи зник біль, але в якості втішного призу всі учасники експериментів отримали по оргазму. На радощах Мілоу звернувся до жіночої половини нації із закликом про набір учасниць експерименту, але добровольців не знайшлося. Пристосування так і не надійшло в продаж: мабуть, жінки злякалися свого щастя. А шкода!
Сінгапурські вчені провели дослідження і створили жилет для віртуальних секс-ігор. За допомогою вмонтованих сенсорних датчиків жилет може змінювати температуру і буквально натискати на потрібні частини тіла, імітуючи тактильні ласки, обійми і рухи тіла. Тобто двоє партнерів, один в точці А, інший в точці В, надягають жилети і посилають один одному сигнали через інтернет, а жилети їх мнуть і масажують. Дуже сексуально!
Нове знаряддя у руху «зелених». Якщо ви давно мріяли долучитися до справи порятунку планети, то покупка новомодного вібратора, працюючого від механічного заряду, як годинник, і не потребуючого батарейок, дозволить вам внести свою лепту в цю нелегку справу. Матеріал, з якого зроблений «кишеньковий друг», утилізуємий і придатний до вторинної переробки.

Археологи виявили фалоімітатори з глини, створені 30 тисяч років до нашої ери. Цілий арсенал секс-пристосувань залишили після себе стародавні індійці.

З перебігом часу, фалоімітатор з глиняного став срібним і золотим (знайдені в єгипетських пірамідах), бронзовим (Давній Китай), дерев'яним і зі слонової кістки (Індія), паровим (у XIX столітті), електричним (в сенсі працював від мережі), і нарешті, на батарейках - той, що лежить в тумбочці у багатьох дівчат.

Пропонуємо вашій увазі найцікавіші різновиди секс-іграшок нашого часу. Докладніше в галереї.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-5 секс открытий века». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути