середа, 31 серпня 2016 00:11

Топ-5 небезпечних для життя позицій Камасутри
5

Пошук нової цікавої пози звертає увагу партнерів на сторінки найвідомішого сексуального путівника - Камасутри. Але це не завжди закінчується бурхливим сексом, а найчастіше - навіть травматизмом.

Про те, які пози можуть становити загрозу життю, пише Ivona

1. Дивна позиція номер один

 

Така поза у Камасутрі є, і напевно знайдуться безстрашні, які захочуть її повторити. Головна небезпека, яку вона несе - ризик травмувати пеніс (якщо, звичайно, йому вдасться проникнути в піхву). Розгін тут недоречний, оскільки будь-який нерівний рух загрожує неприємностями для чоловічого органу.

2. Дивна позиція номер два

 

Друга позиція вимагає від жінки гарної спортивної підготовки. Якщо ви - плавчиня або метальниця ядра, то можна спробувати. В інших випадках - краще не треба. А якщо процес все ж пішов, і пішов активно, то стежте за тим, аби не вдарити п'ятою партнера в ніс - купатися в калюжі крові не дуже сексуально. Про власний ніс теж варто подумати - можуть руки підвести.

3. Дивна позиція номер три

 

Третя позиція несе в собі реальну загрозу для життя партнерки,бо в цьому випадку навантаження йде на шийний відділ хребта. При цьому в даній позі є потенціал для глибокого проникнення, і якщо пристосуватися, то може бути дуже навіть весело. Але шию тренувати все одно доведеться.

4. Дивна позиція номер чотири

 

Це поза 69, тільки сидячи. Тут пристосовуватися знову доведеться партнерці, причому досить суворо. Потрібно виконати стійку на голові. А ще треба тримати рівновагу і намагатися отримати задоволення від того, що в цей момент робить партнер.

5. Дивна позиція номер п'ять

 

На перший погляд нічого особливо складного в ній немає: чоловік приймає позу "крісла", а жінка сідає на нього зверху, закидаючи при цьому ноги йому на плечі. Складність полягає в тому, що спиратися доведеться на руки, і при цьому потрібно якось рухати тазом, інакше це не секс зовсім.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені назвали 9 речей, які вбивають сексуальне бажання

Зараз ви читаєте новину «Топ-5 небезпечних для життя позицій Камасутри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути