понеділок, 23 березня 2015 16:20

ТОП-10 найсексуальніших частин тіла жінки - думка чоловіків
10

10. Ноги. Навряд чи ноги будуть першим, що прийде вам на думку, якщо вас попросять перерахувати сексуальні частини тіла. Тим не менш, багато чоловіків готові нескінченно насолоджуватися видом жіночих ніжок, особливо якщо вони на підборах, а нігті пофарбовані в милий і живий колір. Маленькі і тонкі гомілки теж бажані. Така комбінація візуально робить жіночі ноги набагато меншими за чоловічі, що притягує особливу увагу протилежної статі.
9. Спина. Як не дивно, але спина, ймовірно, одна з найменш популярних частин тіла, які жінки назвали б сексуальними для чоловіків. Однак вони не праві, досить згадати, як часто миготять оголені жіночі спини під час «гарячих» фотосесій, а сукні з вирізом на спині здатні закрутити голову не одному чоловікові. Витягаючись і вигинаючи спину, ви змусите спітніти майже всіх представників протилежної статі.
8. Живіт. Всім чоловікам подобаються підтягнуті жінки, і живіт - одна з тих частин тіла, які не слід запускати. Майже в кожному опитуванні жіночий живіт займав лідируючі місця. За словами більшості опитаних, їм приємно бачити підтягнутий живіт, але не позбавлений округлостей, іншими словами, частка жіночності не зашкодить, тому не слід надто захоплюватися сушкою тіла.
7. Волосся. Волосся часто є символом, який вирізняє жінок від чоловіків, тому не дивно, що воно також вважаються однією з найсексуальніших частин жіночого тіла. Хтось любить брюнеток, хтось - блондинок, але більшість, так чи інакше, приваблює довге м'яке волосся. Знаходяться, звичайно, екстремали, які воліють дам з короткою стрижкою, але це, скоріше, виняток, ніж правило.
6. Стегна. За даними опитувань, чоловіки віддають перевагу жінкам з більш округлими стегнами. Отже не соромтеся, демонструйте принади своєї фігури і насолоджуйтеся результатами!

Більшість жінок комплексують з приводу своєї зовнішності, оскільки оцінюють себе суб'єктивно. Насправді з чоловічої точки зору все може виглядати зовсім навпаки. А недоліки навпаки бути достоїнствами в очах сильної статі.

Історично склалося так, що вузька талія, широкі стегна, пухкі губи і блискуче волосся вказують на плідність жінки. Але в наш час з'явилася можливість більш детально дізнатися про всі етапи вивчення і оцінки, яким чоловіки піддають жінок при першому знайомстві. Загальновідомо, що чоловіків найбільше приваблюють груди, але після ряду досліджень виявилося, що не грудьми єдиними можна привабити потенційного партнера.

Дивіться рейтинг найсексуальніших частин жіночого тіла з чоловічої точки зору.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-10 найсексуальніших частин тіла жінки - думка чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути