Ексклюзиви
вівторок, 16 червня 2015 17:38

Тільки одного і треба: як зрозуміти, що чоловік використовує вас заради сексу

Тільки одного і треба: як зрозуміти, що чоловік використовує вас заради сексу

"Всім їм треба від тебе тільки одного!" - як часто чули таке попередження дівчата від своїх матусь. І з кожним невдалим романом все більше замислювалися про правдивість цих слів.

І правда, іноді чоловіча поведінка змушує сумніватися в щирості його почуттів. Як зрозуміти, що ви йому потрібні лише для задоволення своїх бажань в ліжку, читайте нижче.

Його друзі. Те, як він представляє вас своїм друзям, може наочно показати його ставлення до жінки. Якщо чоловік дає невизначені поняття "подруга", "знайома" або просто називає ваше ім'я, не кажучи ким ви йому доводитесь – це перший тривожний дзвіночок у ваших стосунках. Ще гірше, коли він взагалі не вважає за потрібне знайомити вас зі своїми друзями.

Ранковий детектор. Кожен раз після вашої ночівлі він намагається, щоб ви нічого не забували у нього вдома, точно так само поводиться і у вас, перевіряючи, чи забрав він усі свої речі. Ще ви рідко снідаєте разом, оскільки йому потрібно кудись поспішати по своїх справах, а не починати новий день розмовами ні про що.

Ціна часу. Ви проводите з ним не так багато часу, як вам хотілося б, але йому цілком вистачає цих годин. До того ж будь-яка ваша зустріч має натяк на продовження в ліжку. А коли ви хочете просто пройтися з ним нічним містом, він починає дратуватися, не знаходячи сенсу в подібному дозвіллі.

Компліменти сексуального характеру. Він весь час робить вам компліменти, які стосуються вашої зовнішності, роблячи акцент лише на сексуальності. Він звертає увагу на розмір ваших грудей, ідеальну попу, коротку сукню, але ніяк не ваш образ в цілому.

Дистанція. Він жадає інтимної близькості з вами, але після сексу відразу ж байдужіє. Після отриманої дози насолоди він стає замкнутим, не бажає просто обіймати вас у ліжку, тим більше базікати про все на світі. Будь-які спроби додати романтики у ваші відносини він присікає на корені, вважаючи, що це заважає зосередитися на сексі.

Мінімум особистого. Він не ділиться з вами особистими переживаннями, історіями про сім'ю, роботу, словом, взагалі не відкривається перед вами. Він чітко розділяє емоційну частину відносин від сексуальної, вважаючи першу абсолютно незначною у вашому спілкуванні. Та й ваші одкровення не здаються йому чимось важливим, тому він просто пропускає їх повз вуха.

Якщо емоційний діапазон чоловіка поруч з вами дорівнює нулю, а єдине від чого він оживає це секс, можливо, варто задуматися, чи потрібен вам такий партнер взагалі.

Зараз ви читаєте новину «Тільки одного і треба: як зрозуміти, що чоловік використовує вас заради сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути