пʼятниця, 16 січня 2015 14:03

Серед повій Гондурасу більшість складають геї і транссексуали
17

Фотограф Майкл Домінік відобразив у своєму проекті нічні вулиці Тегуасігальпи, столиці Гондурасу. Це місце особливе тим, що там працює величезна кількість повій-транссексуалів.

Велика частина секс-працівників Гондурасу є транссексуалами, тобто людьми, які зазнали операції по зміні статі. Однак деякі з них - чоловіки-трансвестити. Деякі з трансвеститів займаються проституцією таємно, а при світлі дня живуть звичайним чоловічим життям.

Як зізналася фотографу одна з "дівчаток" під час фотографування на точці: "Це - єдине місце, де я можу відчути себе справжньою собою..."

Рівень гомофобії в Гондурасі досить високий, і в місцевому традиційному суспільстві гомосексуальність і трансгендерність різко засуджується сім'єю, церквою і політиками. Часто подібні повії стають об'єктами нападів і поліцейського свавілля.

Зазвичай вони працюють самостійно, без сутенерів, тому їх немає кому захистити. Нерідкі випадки, коли клієнти після сексу нападають на повій і навіть вбивають їх. Виходячи на вулицю ці "дівчата" розуміють, що завжди існує загроза того, що вони будуть побиті або навіть убиті. В період з 1991 по 2003 рік в Гондурасі було вбито 200 повій, які були транссексуалами або гомосексуалістами.

Вони тримаються разом, групками, коротаючи час в очікуванні клієнтів в перекурах, попиваючи амаретто або імбирне пиво.

Оскільки працювати на вулиці досить небезпечно, багато повій воліють працювати у готелях. Там крім безпеки клієнтам можна надати додатковий сервіс у вигляді масажу або гідромасажні ванни.

Зараз ви читаєте новину «Серед повій Гондурасу більшість складають геї і транссексуали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути