середа, 06 січня 2016 12:22

Сексуальні поганці: 10 моделей Playboy, у яких були проблеми з законом
10

Луїза Гловер - сильно вдарила головою жінку об туалетну кабінку  Луїза Гловер дуже красива. Англійка познайомилася з Х'ю Хефнером на вечірці, а потім з'явилася на сторінках Playboy. Вона швидко стала популярною і навіть заслужила звання моделі року. Однак, за Луїзою закріпилася невтішна слава заздрісної психопатки. Коли жінка в нічному клубі затримала погляд на колишньому чоловікові Луїзи, Гловер пролила на неї коктейль, потім пішла за нею в туалет, де вдарила бідолаху головою об кабінку кілька разів. Вона була визнана винною в нападі і отримала умовний термін.
Дороті Страттен - застрелена.  Дороті була просто чудова. Їй було всього сімнадцять, коли її хлопець і за сумісництвом менеджер Пол Снайдер послав її фотографії в Playboy. Незабаром вона стала моделлю Playboy, отримувала ролі в кіно і прагнула до того, щоб стати великою зіркою. Вона кинула Снайдера заради іншого чоловіка, але хлопчина не зрозумів натяку. Він застрелив Дороті, а потім покінчив із собою.
Крістіна та Карісса Шеннон - напад. Не секрет, що старий Х'ю Хефнер любить гаряченьких близнючок. Та всі їх люблять. Крістіна та Кларисса обидві були моделями Playboy і навіть зависали з Хефнером в його особняку. Взагалі-то, їх заарештували ще до того, як вони стали моделями. Вони вдарили жінку пивною пляшкою по голові на вечірці і були засуджені за напад з обтяжуючими обставинами. Потім Крістіна знову потрапила в халепу: її заарештували за водіння позашляховика в нетверезому вигляді, в машині була її сестра Кларисса. Дівчата, між іншим, направлялися на пірсинг сосків.
Коллін Шеннон - нелегально провезла хлопця в США. Ще одна гаряча модель Playboy, яка оступилася на шляху закону. Її злочин не такий брудний, але тим не менш. Як виявилося, бойфренд Колін родом з Канади і у нього кримінальне минуле, тому американська влада не дуже-то хотіла його бачити на території своєї держави. Але це не зупинило Колін Шеннон, і вона протягла його в США через індіанську резервацію. Дівчину зловили, і їй довелося провести чотири місяці у в'язниці.
Таня Бейер - обіг наркотиків.  Таня була міс лютий 1992 році. На жаль, як і більшість людей в цей непростий час, вона пристрастилася до болезаспокійливих і не могла з них "злізти". Вона відвідувала лікарів для виписки рецептів, щоб отримати якомога більше рецептів на оксикодон.

Сексуальні "зайчики" Х'ю Хефнера завжди були в центрі уваги. Звабливі красуні виглядають дуже ніжно і поступливо, коли позують оголеними на фото. Але в житті виявляється все навпаки. Деякі з дівчат мали чималі проблеми із законом з власної вини, а деякі стали жертвами.

В яких брудних справах були замішані сексуальні красуні Playboy, дивіться у нашій галереї.

Зараз ви читаєте новину «Сексуальні поганці: 10 моделей Playboy, у яких були проблеми з законом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути