четвер, 23 лютого 2017 11:20

"Ще б кабінки з повіями поставили на роботі" - російський депутат не схвалив перерву на секс

Автор: http://rdeyshina.ru/
 

У Швеції хочуть ввести "перерву на секс" під час роботи. Таку пропозицію зробив чиновник Пер-Ерік Мускос із міста Евертурнео.

Про це повідомляє France-Presse

Свою ініціативу чоловік пояснив тим, що, згідно з численними дослідженнями провідних вчених, секс корисний, бо він допомагає поліпшити стосунки між парою.

Автор: http://hochu.ua/
 

На його думку, більшість проблем між людьми виникає через те, що вони проводять разом недостатньо часу. Додаткова година відпочинку протягом робочого дня дещо компенсує цю проблему. Мускос передбачає, що в разі впровадження його ініціативи в життя, подружжя і закохані будуть використовувати цей час "за призначенням".

Політик не виключає, що хтось цю годину може просто прогуляти на вулиці або провести в кафе з друзями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи може сексуальна фантазія підштовхнути до зради - думка психологів

Російський чиновник Віталій Мілонов не схвалює "перерву на секс" під час роботи. "Перерва на кролячі потреби - повна маячня і знищення інституту сім'ї, перетворення його на якусь фізіологічну потребу. Ще б кабінки з повіями поставили на роботі", - висловив свою думку депутат в інтерв'ю Комсомольской правде.

Раніше вчені розповіли, як зміниться життя людей без сексу: без задоволення, гормон стресу підвищується в організмі, а багато ситуацій і подій, які людина б могла пропустити, часто сприймаються як трагедія. Місяць без сексу - істотний удар по імунній системі людини.

Зараз ви читаєте новину «"Ще б кабінки з повіями поставили на роботі" - російський депутат не схвалив перерву на секс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути