вівторок, 23 лютого 2016 12:46

Продам цноту: 9 дівчат, які заробили кругленьку суму
9

Наталі Ділан, 22 роки. У 2008-му році Наталі Ділан виставила свою цноту на торги через легальний онлайн-бордель Moonlite Bunny Ranch. За своєрідний «товар» дівчина отримала пропозицію в розмірі 3,7 мільйона доларів. На них вона планувала оплатити навчання в магістратурі і мабуть щось ще. Про аукціон дівчина оголосила привселюдно у шоу Говарда Стерна.
Модель Грасіела Ятако, 18 років. У 2005 році модель з Перу Грасіела Ятако опинилася в скрутному становищі. Дівчині терміново знадобилися гроші на лікування матері і молодшого брата. Заробити величезну сума модельною працею дівчині не вдавалося і тоді пішла на відчайдушний крок і виставила свою цноту на онлайн-аукціоні. Коли один американський бізнесмен запропонував дівчині 1,5 мільйона доларів, вона швидко відмовитися від угоди. «Це зовсім не трюк, і я була абсолютно серйозна в своїй пропозиції - розповіла згодом дівчина, - Крім того, я намагалася привернути увагу громадськості до того, в якому тяжкому становищі перебуває населення Перу».
Елізабет Рейн, 27 років. Таємнича студентка медичного коледжу Лі Рейн, підійшла до продажу цноти дуже відповідально. Вона сама створила ідеальний сайт для проведення аукціону, де окрему сторінку займав текст з прописаними умовами угоди. Одною з них було те, що 35% від продажу гарантовано підуть на забезпечення освіти для жінок в слаборозвинених країнах. Також сайт містив галерею напівоголених фотографій Елізабет. Торги тривали болісно довго, але в 2014 році, коли ціна зросла до 801 тисячі доларів, дівчина від операції відмовилася і швиденько «згорнула лавочку».
Студентка Катаріна Мігліоріні, 20 років. 20-річна студентка Катаріна Мігліоріні з Бразилії пішла на угоду заради допомоги жителям свого рідного міста. Невинність дівчини купив японець на ім'я Нацу, заплативши нереальну суму в 780 тисяч доларів. Щоб здобути перемогу в торгах, йому довелося довгий час протистояти двом американським бізнесменам. Гроші, виручені Катаріною, були вкладені у будівництво будинків для соціально незахищених верств населення її міста.
Кеті Кобблерсон, 24 роки.  У 2004 році, Кеті Кобблерсон побила всі рекорди, виставивши на продаж свою невинність на ebay за 100 тисяч доларів. Оголошення швидко видалили і подальша доля цноти Кеті невідома. Можливо, їй вдалося здійснити операцію, за допомогою майданчика менш популярного аукціону.

Деякі дівчата, потрапляючи в скрутну фінансову ситуацію, вирішуються на вельми екстравагантну угоду - продаж цноти.

В історії культури різних народів є цілком усталені традиції, які так чи інакше включають в себе торги, втрату цноти і оплату (наприклад, ритуал мідзуаге в Японії). Сьогодні продаж права "першої ночі" здається, м'яко кажучи, дикуватим і прирівнюється до проституції.

Разом з тим, деякі забезпечені люди зовсім не проти витратити кругленьку суму за можливість зробити дефлорацію. Суми, зрозуміло, сягають захмарних величин.

Представляємо вам 9 історій про найдорожчих втрати цноти у світі.

Зараз ви читаєте новину «Продам цноту: 9 дівчат, які заробили кругленьку суму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути