Ексклюзиви
вівторок, 11 листопада 2014 14:36

Побутові секс-травми отримують близько 33% всіх людей
4

Під час сексу нерідко трапляються випадки, про які потім люблять поговорити лікарі швидкої. Але також ніхто не скасовував і звичайних травм.

Згідно з дослідженнями, поширених видів травм під час сексу досить багато.

Представляємо вам ТОП-5 стандартних побутових секс-травм:

1. Опіки під час сексу на килимі. Так, іноді пристрасть охоплює так раптово, що до ліжка дійти не встигаєш. Спонтанний секс - це прекрасно. Але варто відзначити, що килим - він шорсткий. І в моменти пристрасті активно треться об ніжні частини тіла. У результаті виділяється енергія (завдяки силі тертя), і виникають опіки.

2. Потягнута спина, зап'ястя, щиколотки. Так, різноманітність поз у сексі - це добре. Навіть відмінно. Але варто відзначити, що без підготовки намагатися виконати всі пози з Камасутри трохи небезпечно. Ну, хіба що ви досвідчена гімнастка з відмінною розтяжкою. В іншому випадку ваш милий в пориві пристрасті може вас схопити так, що потім довго будете згинатися і мазати розтягнуте місце.

3. Синці на сідницях і ногах. Ну, якщо досить інтенсивно здійснювати зворотно-поступальні рухи, то можна і вдаритися. Справа в тому, що під час сексу біль не відчувається. У результаті - після акту любові раптом виявляєш на собі темні плями.

4.Мікротріщини всередині жіночих статевих органів. Це буває при розбіжності розміру. Або при надмірній наполегливості з боку партнера. На жаль, великий розмір для сексу не завжди доречний, особливо коли жінка відрізняється мініатюрними габаритами. Крім того, аналогічні травми можна отримати завдяки недосвідченості партнера. У підсумку справа закінчується протиправцевими уколами.

5. Ну і травми, одержані завдяки різним предметам. Пам'ятаєте анекдот про ручку, яку невдалий експериментатор засунув собі прямо в чоловічу гідність? Членом-кореспондентом його охрестили лікарі швидкої. А насправді, в швидку нерідко потрапляють саме такі недосвідчені шукачі гострих відчуттів.

Також дивіться в галереї інфографіку, що стосується секс-травм.

Зараз ви читаєте новину «Побутові секс-травми отримують близько 33% всіх людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути